Ev Hanımlarına Müjde Geldi, Beklenen Haber Onaylandı, 25000 TL Ödeme Yapılacak

Ev Hanımlarına Müjde Geldi, Beklenen Haber Onaylandı, 25000 TL Ödeme Yapılacak
YAYIN TARİHİ: 8.08.2021 10:32:00

Ev Hanımlarına Müjde Geldi, Beklenen Haber Onaylandı, 25000 TL Ödeme Yapılacak. Ev hanımı olan kişilerde artık bankalardan kredi alabilecek. İşte detaylar...

Son Dakika: Ev hanımı olan kişiler 25000 TL kredi alabilecekler. Ev hanımı olan kişilerin ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istedikleri zaman bankalardan kredi onayı alabilmeleri için bazı kredi politikalarına uygun müşteri olması gerekiyor. Kredi başvurusu yapacak olan ev hanımlarının en az 1200 ve üzerinde bir kredi notunun olması şarttır. Ayrıca ev hanımı olan kişilerin daha önce bir kredi kartını kullanmış olması gerekiyor. Vereceğimiz bankalar üzerinden kredi başvurusu yaparsanız kredi onayı almanız ile birlikte, isterseniz banka şubelerinden sadece kimlikle isterseniz de bankanın internet bankacılık'larını kullanarak mobil uygulama üzerinden kredilerinizi kullanabilirsiniz. İşte bankalar...

Denizbank Ev Hanımlarına 25 bin TL Kredi 

Denizbank üzerinden ev hanımı olan kişiler, 25000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için ilk olarak bankaya gitmeden SMS ile kredi başvurusu yapması gerekiyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girdikten sonra buraya kredim yazın boşluk bırakın daha sonra kendi TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 3280 numarasına gönderin. Mesajı gönderdikten sonra sizlere 5 dakika içerisinde kredi sonucu gelecektir. onaylı olan tutar kadar kredinizi banka şubesinden kimlikle kullanabilirsiniz.

Daha önce Denizbank üzerinden kredi veya kredi kartı kullanmış olan kişilerde, Denizbank'ın mobil uygulamasına girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Mobil bankacılık üzerinden yapacağınız kredi başvurusunda onay almamız ile birlikte krediniz hemen hesabınıza yatacaktır. 25 bin TL'ye kadar verilen kredilerde 36 ay vade 3 ay erteleme ve kredi puanınıza göre, faiz oranı uygulanmaktadır. 

PTT Ev Hanımlarına 25 bin TL Kredi 

Son zamanlarda en çok arama yapılan terimlerin başında PTT üzerinden ev hanımlarının nasıl kredi verildiğidir. Sizlerde eğer PTT üzerinden ev hanımı olarak kredi kullanmak istiyorsanız, PTT'nin anlaşmış olduğu Aktif Bank üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Aktif Bank, n-kolay Kredi adında verilen bu ihtiyaç kredisi kampanyasında, isterseniz, PTT şubelerinden, isterseniz, ev adreslerinize gelen banka personeli birlikte kredi kullanımı yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu için SMS atmanız yeterlidir. 30 50 numarasına kredi yazın boşluk bırakan ve kimlik numaranızı yazarak, gönderim yapın. 10 dakika içerisinde kredi sonucu cep telefonunuza gelecektir. 

Akbank Ev Hanımlarına 25 bin TL Kredi 

Akbank üzerinden bir kredi kartı kullanıyorsanız veya bu bankanın bir hesabı varsa, Akbank İnternet bankacılığı şifresi alarak direkt uygulamasına girip buradan ev hanıma olan kişiler, 25000 TL kredi başvurusu yapabilir. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizlere uygulama üzerinde hızlı bir şekilde değerlendirme yapar ve bu değerlendirmeye göre de sizlere 36 ay vadeye kadar kredi onayı verir. Kredi onayı alan kişiler kredi notuna göre de faiz oranlarından yararlanmaktadır. Dilersiniz bu kredilerde ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapma imkanınız bulunmaktadır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR