Ev Hanımlarına Faizsiz Kredi Verilecek, Son Başvuru Şansı

Ev Hanımlarına Faizsiz Kredi Verilecek, Son Başvuru Şansı
YAYIN TARİHİ: 27.08.2021 12:00:00

Ev Hanımlarına 10.000 TL Faizsiz kredi veren bankalar hangileridir? Ev Hanımlarına 10.000 TL Faizsiz kredi almak için şartlar nelerdir? 10.000 TL faizsiz kredi var mı? Sizlere bu yazımızda merak edilen bu soruların yanıtlarını vereceğiz.

Ev hanımları para ihtiyacı olduğu zaman, bankalardan kredi almak istemektedirler. Bankalarda kişilerin geliri olmadığı zaman kredi verme taraftarı değildirler. Bazı bankalarda ise kredi sicili iyi olan ev hanımları kredi kullanabilmektedir. Bu yazımızda sizlere kredi kullanmak isteyen ve faizsiz kredi almak isteyen ev hanımlarının nasıl başvuru yapacağından bahsetmek istiyoruz.
Faizsiz kredileri sadece ülkemizdeki katılım bankaları vermektedir. Faizsiz kredi arayışı olan kişiler faizin haram olduğunu düşündüklerinde, bu kredileri almak istemeyip faizsiz kredi almak isterler.

Eğer sizde bu şekilde bir kredi arayışınız varsa, islami usullere göre bankalardan kredi başvurusu yapacağınız katılım bankaları mevcuttur. Bu bankalardan banka kredi şartlarına uygun olmanız durumunda 10.000 TL faizsiz kredi alabilirsiniz. Kredi almak için şartlar nelerdir, bunun hakkında sizlere bilgiler vermek istiyoruz.

Türkiye Finans Faizsiz Ev Hanımlarına Kredi Başvurusu

Ülkemizin %100 Türk sermayeli katılım bankası olan Türkiye Finans üzerinden ev hanımı olan kişiler 10000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapabilirler. Kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen onay alacaksınız. Kredi başvurusu için banka şubesine değil, internet üzerinden işlem yapmanız gerekiyor. İnternet sitesindeki başvuru formunu doldurup hemen kredinizi kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığını da kullanıyorsanız bu bankadan şubelere gitmeden online kredi almanız da mümkündür. 10.000 TL kredilerde 36 ay vadeye kadar işlem yapılacaktır.

Kuveyt Türk Faizsiz 10.000 TL Kredi Başvurusu

Katılım bankalarından en çok tercih edileni Kuveyt Türk katılım bankası olmuştur. Bu bankadan da hemen kredi başvurusu yaparak anında onay alabilirsiniz. İnternet sitesi, internet bankacılığı veya Kuveyt Türk mobil uygulaması üzerinden işlem yapabiliyorsunuz. Bankadan kredi onayı alabilmeniz için ev hanımı olan kişilerin kredi notunun 1400 ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca banka kredi onayı vermek için sizden çalışan, emekli, devlet memuru 1 kefil isteyebilir. 36 ay vadeye kadar kullanacağınız bu kredilerde 3 ay ertelemeli olarak kredi alabileceksiniz.

Albaraka Türk Faizsiz 10.000 TL Kredi Kampanyası (Ev Hanımlarına)

Bir diğer katılım bankası olan Albaraka Türk üzerinden de hemen 10.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygunsanız onay almanızda bir sorun olmayacaktır. Banka şubelerinden yapılan kredi başvurularında kefil veya ipotek vermeniz gerekiyor. Kar payı oranları da kişilerin kredi notuna göre belli olacaktır. Başvuru sonrasında değerlendirme süresine göre kredi alabileceksiniz. Bankadan daha yüksek kredi almak istiyorsanız bankaya bir ev veya arsa ipoteği vermeniz gerekiyor. Verdiğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin %80’ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Bu şekilde de ev hanımı olan kişiler ihtiyaçlarını faizsiz olarak görecekler ve helal kredi kullanacaklardır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER