Ev Hanımlarına 10.000 TL Ödeme Kesinleşti, Başvuru Ekranı Açılacak

Ev Hanımlarına 10.000 TL Ödeme Kesinleşti, Başvuru Ekranı Açılacak
YAYIN TARİHİ: 19.08.2021 21:32:00

Ev hanımlarına kimlikle 10.000 TL kredi veriliyor. Ev hanımı olan kişiler kimlikleri ile birlikte bankalara başvuru yaparak 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Ev hanımlarına kredi başvurusu nasıl yapılır? Kredi başvuru şartları nelerdir? Yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Ev hanımları da 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Kredi başvurusu yapacak olan ev hanımları kredi notu yüksek olması durumunda bankalardan hızlı bir şekilde onay alabilmektedirler. Size uygun olan bankalardan kredi başvurusu yaptığınızda onay alırsınız kimliğiniz ile birlikte kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı bankalar şubelerden sizlere kredi verirken bazı bankalar da internet bankacılığı üzerinden şubelere gitmeden sizleri onay verecektir. Ev hanımı olmanız durumunda daha önce bir kredi kartı veya kredi kullanmış olmanız gerekiyor. Banka kredi notunuz 1200 ve üzerinde ise kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eğer daha önce bu ürünleri kullanmadıysanız ve kredi notunuz sıfır ise sadece kredi kartı başvurusu yapmanızı öneriyoruz. Şimdi sizlere hangi bankalardan kredi alabilirsiniz bu konu hakkında bilgiler verelim.

İş Bankası online 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

10.000 TL kredi kullanmak isteyen ev hanımları İş Cep uygulamasına girerek buradan kredi başvurusunu yapabiliyor. Banka kredi notunuz yüksek ise İş Bankası müşterisi olmanız durumunda İş Cep uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Onaylanan 10.000 TL kredinizi de anında hesabı atabilirsiniz. 10.000 TL kredi kullandığınızda 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri alabileceksiniz.

Enpara 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Djital bir banka olan enpara.com bankası ev hanımı olan kişileri hem kredi hem de kredi kartı imkanı sağlayan bir bankadır. Özellikle ev hanımları banka hesabı olarak genellikle en parayı kullanmaktadır. Masrafsız olduğu için bu banka tercih edilmektedir. Kredilerde de banka masrafsız olarak müşterilerine hizmet veriyor. Banka müşterisi olsun veya olmasın herkes başvuru yapabiliyor. İnternet sitesinden veya internet bankacılığını kullanarak Enpara 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi onayı alan kişiler eğer banka müşterisi değilse ev adreslerinde kredilerinin kullanabilirler.

Denizbank 10.000 TL ev hanımı olan kişilere kredi başvurusu

Denizbank üzerinden de 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Denizbank 10.000 TL kredi başvurusu SMS ile ve internet sitesinden yapabileceğiniz gibi ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak da yapabilirsiniz.

SMS ile kredi başvurusu yapmak için oturduğunuz yerden cep telefonunuzdan bir mesaj atmanız yeterlidir. Bunun için kredim yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra 32-80 Numarasını gönderin. Kredi başvurusu yaptıktan 5 dakika sonra sizlere mesaj gelecektir. Bu mesajda kredi sonucu sizlere söylenir. Onaylı olan bir tutar varsa tutar olarak yazar ve bu tutarlı olan kredi en yakın Denizbank şubesinden sadece kimliğinizle kullandırılır. İnternet bankacılığı veya mobil uygulama kullanan kişilerde internet üzerinden kredilerine anında Online olarak hesaplarına atabilir. 36 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde kredi notuna göre de faiz oranı uygulanmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR