Ev Hanımları İçin Flaş Karar! Şimdi Onaylandı! PTT Ev Hanımlarına Hemen 33.000 TL Veriyor!

Ev Hanımları İçin Flaş Karar! Şimdi Onaylandı! PTT Ev Hanımlarına Hemen 33.000 TL Veriyor!
YAYIN TARİHİ: 16.02.2022 10:45:00

Sürekli olarak ev hanımlarına ve öğrencilere para akıtan PTT, emekliler ve çalışanlar dahil 33.000 TL kampanya programını başlattı. PTT doğrultusundan çok mühim bir program yaşama geçirildi. Buna göre banka kredisi kullanmayan ev hanımlarına ve öğrencilere 36 ay vadeli 33 bin lira nakit para verileceği bildirildi. Bu ödemeler ise dar gelirli kişilerin borçlarını kapatmaları ve gereksinimlerini karşılamaları amacıyla veriliyor. Peki nasıl yararlanılacak?

Aktif Bank ve PTT birlikte bir anlaşmaya imza atmıştı. Bu kredi kampanyasında, kredi notu banka şartlarını karşılayan düşük vatandaşlar bile 18 yaş ve üzeri olmak şartıyla gereksinim kredisine müracaatlarını yapabilirler. Geçmişte bir bankaya kredi müracaatında bulunarak kredi onayı alamayan vatandaşlar, aktif bankacılık anlaşmaları ve PTT alabilmek amacıyla tüketici kredisi için yapılan kampanyaya vatandaşlar katılmak istiyorlar ise bu kredi kampanyasına katılarak süratli müracaat yapabilirler. Eğer müracaat kabul edilirse ev hanımlarına 33 bin lira para verilecek. Bu ödemelerde ise 36 ay vade uygulanacak.

EV HANIMLARI İÇİN FLAŞ KARAR! ŞİMDİ ONAYLANDI! PTT EV HANIMLARINA HEMEN 33.000 TL VERİYOR!

PTT ve aktif bankalar vasıtasıyla kullanabileceğiniz bu krediyi almanın en basit yollarından biri de müracaatınızı SMS ile göndermektir. SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız, PTT ve aktif bir banka şubesine gitmek yerine telefonla müracaat ederek nakdi kredi onay miktarını denetim edebilirsiniz. Banka için sorunlarınız yoksa fakat kredi notunuz baya bir düşükse ve nakit para alamıyorsa PTT bu vatandaşlara kredi olanağı sunuyor.



Konu ile alakalı olarak Kredi yazıp bir boşluk bırakarak kendi numaralarını yazıp 3050’ye mesaj gönderilmesi ile müracaat gerçekleşiyor ve kredi müracaat neticesi hemen iletiliyor. İhtiyaç kredisi müracaatında bulunmak isteyen vatandaşlar SMS ile kredi onayı aldıktan sonra PTT şubesinden kredi müracaatında bulunabilir ya da banka şubesi ya da ev adresinden kredi kullanabilirler.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER