Esra Erol, Damat Alişan’ın Boşanma Haberini Duydu Topukladı! Öyle Olmaz Böyle Olur Değip Beğenmişti

Esra Erol, Damat Alişan’ın Boşanma Haberini Duydu Topukladı! Öyle Olmaz Böyle Olur Değip Beğenmişti
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 17:08:00

Magazin gündeminin son dönemde en çok konuşulan konularından biri Alişan ve Buse Varol ayrılığı. Kızları Eliz’in doğum günü nedeniyle birbirine giren Alişan ve Buse Varol işi boşanmaya kadar götürmüştü. Günlerce sosyal medyada da çok konuşulan bu konuya Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol’un ablası Esra Erol da kayıtsız kalamamış ve haberi paylaşan bir Instagram sayfasının postunu beğenmişti. Esra Erol kendisine bu konu sorulunca bakın ne yaptı.

Ha ayrıldılar ha ayrılacak derken Alişan ile Buse Varol’un evliliklerinin akıbeti hala merak konusu. Her şey kızları Eliz’in 1.yaş gününde patlak verdi. Kızına büyük bir doğum günü partisi organize etmek isteyen Buse Varol’a karşı, Alişan ve ailesi Selçuk Tektaş’ın vefatının yasını tutarken böyle bir şeyin doğru olmadığını söyleyince ortalık karıştı.




Tüm bunların üzerine Alişan ve Buse Varol kızlarının doğum gününü ayrı kutladı ve fikir ayrılığı böylece su yüzüne çıktı. Sonrasında Buse Varol alyanssız kameralara yakalandı ve ayrılık kesinleşti. Çiftin şimdilerde nasıl bir karar aldığı ise henüz bilinmezken, tüm bunlar yaşanırken asıl bombayı Esra Erol patlatmıştı. Esra Erol, kız kardeşi Eda Erol’un eski nişanlısı olan Alişan’ın boşanma haberinin paylaşıldığı bir Instagram paylaşımını beğenince sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.



Önceki gün bir filmin galasına katılan Esra Erol’a bu soru sorulunca eli ayağı birbirine girdi. Kameralara gülücük saçarken bir anda gazetecilerden gelen ‘Alişan ile Buse Varol’un boşanma haberini neden beğendiniz?’ sorusunu duyunca beti benzi atana Esra Erol neye uğradığını şaşırdı. Kendinden geçen Esra Erol ‘iyi akşamlar’ deyip koşar adım kaçtı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR