Eşkıya Defteri Dürülür Dürülmez Atv Kapıya Dayandı ‘yetiş Osman Sınav’ Vadi Geri Dönüyor Yalnız Kurt

Eşkıya Defteri Dürülür Dürülmez Atv Kapıya Dayandı ‘yetiş Osman Sınav’ Vadi Geri Dönüyor Yalnız Kurt
YAYIN TARİHİ: 11.01.2022 11:34:00

Atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın fişini çekmesinin ardından ilk olarak Osman Sınav’ın kapısını çaldı. Yapım şirketi ile olan anlaşmazlıklar yüzünden yayından kaldırılan Eşkıya’nın yerine yayınlanacak olan Yalnız Kurt’a Osman Sınav eli değecek. Aylar öncesinden yapılan duyuru sonrası bile heyecanın tavan yaptığı Yalnız Kurt dizisi ne zaman, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir gibi soruların yanıtları seyirci tarafından merak ediliyor. Yalnız Kurt dizisi hakkında merak edilen tüm detayları derledik.

Kurtlar Vadisi’nin selefi Yalnız Kurt için işe koyunuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayından kaldırılmasının ardından, Kurtlar Vadisi’nin yönetmeni Osman Sınav’ın el attığı Yalnız Kurt, atv ekranlarında yayınlanacak. Osman Sınav’ın oğlu ile çekimlerinde yapılacağı Yalnız Kurt hakkında detaylar merak konusu oldu.  Atv ekranlarındaki ilk bölümü sabırsızlıkla beklenen Yalnız Kurt yeni bir ekran efsanesi olacak Cihan Ünal ve Çağatay Tosun’un kesin olarak yer alacağı Yalnız Kurt, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizileri sevenlerin vazgeçilmezlerinden biri haline gelecek. Yalnız Kurt’ta devlet, terör, casus, vatan gibi konulara işlenecek.

Osman Sınav’ın oğlu, Yusuf Ömer Sınav ikinci yönetmenlik koltuğuna oturacak. Yalnız Kurt oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Hasan Denizyaran, Altay Kurtoğlu, Davut Bahadır, Murat Han, Damla Colbat, Kürşat Alnıaçık. Yalnız Kurt’ın ilk bölümünün Ocak 2022 içerisinde yayınlanması bekleniyor. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR