Eski Sevgilileri Arasında... Nisa Ve Evrim’in ‘İğrenç’ Dediği Survivor Barış Az Fındık Kırmamış!

Eski Sevgilileri Arasında... Nisa Ve Evrim’in ‘İğrenç’ Dediği Survivor Barış Az Fındık Kırmamış!
YAYIN TARİHİ: 2.02.2022 17:38:00

Survivor tarihinin en çok konuşulan sezonu hiç kuşkusuz Survivor 2020 oldu. Hatta etkileri hala devam ediyor. Survivor 2020’de yaşananlarında yanı sıra Survivor 2020 sonrası yaşananlar daha olaylıydı. Bu olaydan en büyüğü ise Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı arasındaki aşktı. Ancak ne olduysa oldu ve ikili ayrılıp, kanlı bıçaklı oldu. Şimdilerde Survivor 2022 All-Star yolları kesişen ikili, ‘iğrenç’ kavgasıyla gündemde.

Geçtiğimiz günlerde Evrim Keklik’in Barış Murat Yağcı için ‘iğrenç, bunun sevgililerine anlam veremiyorum’ sözleri tabi ki Nisa Bölükbaşı’yı etkilemişti. Bu ‘iğrenç’ kelimesi sonrasında eleme adayı olan Barış Murat Yağcı’nın kulağına gitti ve konseye taşındı. Nisa ve Evrim’in ‘iğrenç’ olarak nitelediği Barış Murat Yağcı az çapkın çıkmadı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de 



Survivor 2020 sonrası Nisa Bölükbaşı’yla sürpriz bir aşka imzasını atmıştı Barış Murat Yağcı. Survivor 2020 sırasında bir türlü yıldızları barışmayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, Survivpr 2020 sonrası aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak bu aşk çok uzun sürmedi. Aşkalarını cümle aleme göstermekten çekinmeyen ikili, ayrıldıktan sonra kanlı bıçaklı oldu.




Survivor Barış’ın bugüne kadar aşk yaşadığı kadınlardan 2’sinin adı bilinmiyor. En bilinen aşkı ise Brenda Patea. Brenda Patea, Yağcı’dan ayrıldıktan sonra dünyaca ünlü tenisçi Alexander Zverev ile aşk yaşamaya başlamış ve anne olmuştu. Barış Murat Yağcı’nın adı daha sonra İrem Derici ile anıldı anılmasına ancak ikili aşklarını yalanladı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR