Emekliye Süper Müjde, Daha Önce Böyle Verilmedi, Hesaplara Yatacak

Emekliye Süper Müjde, Daha Önce Böyle Verilmedi, Hesaplara Yatacak
YAYIN TARİHİ: 20.08.2021 21:51:00

Emekliye Süper Müjde, Daha Önce Böyle Verilmedi, Hesaplara Yatacak. 200.000 TL gibi yüksek limitli krediler gündem oldu. İşte detaylar...

Emeklilere son dakika kredi fırsatı yayınlandı. Sizlerde emekli iseniz ihtiyaç kredisi kullanarak 200.000 TL ye kadardır nakit sıkıntınızı giderebilirsiniz. Emekliye 200 bin TL'ye kadar kredi veren bankalar hangileridir. Şimdi sizlere bu krediler hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Sizlerde emekli olmanız durumunda ihtiyaç kredisi için işlem yapacaksanız aynı gün içerisinde kredi başvurusu yapabilir ve yine aynı gün içerisinde kredi onayı alabilirsiniz.

Emekli olan kişiler kredi başvurusu yapacakları zaman kendi maaş aldıkları banka şubelerine giderek hızlı bir şekilde kredi kullanabiliyorlar. Daha önce emeklilere 100.000 TL'ye kadar kredi verilmekteydi. Özellikle pandemi döneminde sıkıntı yaşayan emeklilerin ertelemeli olarak 200 bin TL'ye kadar kredi kullanabileceğini söyleyebiliriz. Şimdi sizlere hangi bankalar üzerinden kredi alabileceğiniz hakkında bilgiler vereceğiz. Emekli olan kişilerin kredi kullanabilmeleri için kredi notundan ziyade bankaya emekli maaşlarını taşıması gerekiyor. Bankadan emekli maaşı almanız durumunda kredi notunuz düşük olsa bile ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. İşte emekliye 200.000 TL kredi veren bankalar...

Ziraat Bankası emekliye 200 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden emekli olan kişiler 200 bin TL'ye kadar kredi başvurusunu banka şubelerinden yapabiliyor. 200.000 TL kredi kullanabilmeniz için de yüksek bir emekli maaşınızın olması veya ek gelirinizin olması gerekmektedir. Banka sizlere 200.000 TL kredi verdiği zaman diğer bankadaki olan borçlarımızı da kapatmak isteyecektir. Diğer bankadaki borçlarınızı kapatarak tek bir bankadan ödeme kolaylığı Ziraat Bankası üzerinden karşılayabilirsiniz. Eğer emekli maaşınız nu bankada ise size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek veya maaş aldığınız Ziraat Bankası şubesine giderek kredi başvurusunu sadece kimlikle yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizlere hemen ne kadar onay vereceğini söyleyecektir. Ziraat Bankası emekli kredilerinde 36 ay vadeye kadar işlem yapmaktadır.

Alternatif Bank 200.000 TL emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Alternatif Bank üzerinden 200 bin TL'ye kadar emekli kredisi alacak olan müşteriler en yakın Alternatif Bank şubesine giderek buradan 200.000 TL kredi kullanabiliyor. Bu krediyi kullanabilmeniz için bankaya maaş taşıması yapmanız gerekmektedir. Eğer bu bankadan maaş almıyorsanız maaş taşıma işlemleri sonrasında sizlere kredi verilecektir. Diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da bu bankadan alacağımız krediler ile kapatabilirsiniz. Alternatif Bank şubelerinden size özel faiz oranları ile birlikte işlem yapabilirsiniz bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da faiz oranları hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

Burgan Bank 200.000 TL emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Size en yakın Burgan Bank şubesine giderek emekli olduğunuzu ve emekli maaşınızı bu bankaya taşımak istediğinizi söylerseniz 200 bin TL'ye kadar emekli kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Burgan Bank 200.000 TL emekli kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapabilmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin şartlara uygun olmaları durumunda 200 bin TL'ye kadar emekli kredisi alabileceğini söyleyebiliriz. Burgan Bank kredi notu düşük olan müşteriler de emekli kredisi vermektedir. Ayrıca 200 bin TL üzerinde de ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, Burgan Bank üzerinde ipotek karşılığı kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. İpotek karşılığı Kredilerde vereceğiniz İpoteğin ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi alabiliyorsanız. İpotekli ihtiyaç kredilerinde de bankalar 36 ay vade yapmaktadır. Bu sebeple kredi ödemelerini yapabileceğiniz bir gelir belgesini de banka şubelerinde temin etmeniz gerekiyor.
Sizlere 200 bin TL'ye kadar emekli kredisi veren bankalar hakkında bilgiler verdik. Bu bankalar haricinde Vakıfbank, Halk Bankası, İş Bankası, Denizbank, QNB Finansbank ve Akbank üzerinden de emekli maaşınızı taşıyarak emekli kredisi olarak 200.000 TL kredi kullanabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR