Emeklinin Canı Yerine Geldi! Emekliye Müjde, Hesabınıza 3.650 TL Nakit Yatmış Olabilir, Kontrol Edin

Emeklinin Canı Yerine Geldi! Emekliye Müjde, Hesabınıza 3.650 TL Nakit Yatmış Olabilir, Kontrol Edin
YAYIN TARİHİ: 1.02.2022 17:20:00

Yüksek enflasyon oranları dolar kurunun artması sonrasında emekli vatandaşlarımız oldukça zor durumda kalmıştı. Emekli olan vatandaşlara ise verilebilecek olan yeni nakit kampanyalarında kendi emekli maaşı almış bulunduğunuz banka üzerinden 3.650 TL'ye kadar ödeme alabiliyorsunuz.

Emekli olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Emekli maaşı almış olduğunuz banka üzerinden 3.650 TL ödeme almış olabilirsiniz. Verilecek olan 3.650 TL ödeme emeklinin artı para olarak anında hesabına geçecek fakat kredi olarak kullanmayacak. Acil gereksiniminiz bulunduğu vakit 3.650 TL çekebilir ve bu parayı 12 taksit taksitli nakit avans kullanabilirsiniz. Emekli olan vatandaşlar para alıp almadıklarını görmek istiyorsa bankaya müracaat yapması gerekiyor. Başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız bankaların mobil yani cep telefonu uygulamaları kullanılır. Bu anlamda şubelere gitmeden onay alıp almadığınızı görebilirsiniz. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Burgan bank emekliye 3.650 TL ödeme yatırıyor


Burgan bank yapmış bulunduğu emekli kampanyaları ile son günlerde olabildiğince çok müracaat alan bankaların başında gelmektedir. Burgan bank  üzerinden 3.650 TL artı para kullanmak istiyorsanız emekli maaşı hesaplarınız üzerinden internet bankacılığı parolası alarak mobil program aracılığı ile müracaat yapılabilirsiniz. Burgan bank şubelerinden ve Burgan bank müşteri hizmetleri numarası üzerinden de emeklilere verilebilecek olan kredili mevduat hesabı müracaatı yapılabilir ya da daha evvel bu parayı aldıysanız limit arttırmak amacıyla işlem yapılabilirsiniz.

Şekerbank emekliye 3.650 TL ödeme yatırıyor


​Şekerbank üzerinden emekli olan vatandaşlar 3.650 TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Emekli olan vatandaşlara 3.650 TL'ye kadar ödeme veren ​Şekerbank kendi Bankasından maaş alan kişilerin bu kampanya yapıyor. Emekli maaşınızı ​Şekerbank üzerinden alıyorsunuz ​Şekerbank resmi internet sitesine girerek buradan internet bankacılığı şifreniz ile eş güdümlü internet şubesine girebilir kredili mevduat hesabı müracaatını çevrimiçi internet üzerinden yapabilirsiniz.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER