Emeklilerin Cumhurbaşkanından Beklediği Dev Kredi Kampanyası Başlıyor, Artık Şartsız Verilecek

Emeklilerin Cumhurbaşkanından Beklediği Dev Kredi Kampanyası Başlıyor, Artık Şartsız Verilecek
YAYIN TARİHİ: 16.08.2021 23:37:00

Emeklilerin Cumhurbaşkanından Beklediği Dev Kredi Kampanyası Başlıyor, Artık Şartsız Verilecek. İşte detaylar...

Emekli olanlara dev kredi kampanyası başladı. Emekli olan kişilere 200 bin TL'ye kadar kredi veriliyor. Emekliye kredi veren bankalar hangi şartlarda işlem yapıyor? Sizlere yazımızda emekli olan kişilerin dev kredi kampanyası olan 200 bin TL ihtiyaç kredisi hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Emekli kredisi almak isteyen kişilerin belirli şartlara uygun olmaları durumunda bankalardan yüksek limitli kredi alabileceklerini söyleyebiliriz. Emekli olan kişiler bankalardan 200 bin TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. Bu kredileri kullanabilmeniz için emekli olup bazı şartlarda uygun olmanız gerekmektedir.

Özellikle yüksek limitli bir kredi kullanmak istediğiniz zaman eğer o bankada bir maaş hesabınız yoksa emekli maaşınızı o bankaya taşımanızın şartı vardır. Ayrıca 200 bin TL'ye kadar kredi kullanabilmeniz için de emekli maaşınızın daha yüksek olması gerekiyor. Sizlere vereceğimiz bu bankalar üzerinden hemen kredi başvurunuzu yapabilir ve onaylanan kredinizi anında kullanabilirsiniz.

QNB Finans Bank 200.000 TL emekli kredisi başvurusu

İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler emekli maaşlarını eğer QNB Finansbank üzerinden alıyorsa sadece kimlikleri ile birlikte anında kredi kullanabilmektedirler. Bunun için en yakın QNB Finansbank Şubesine gidebilirsiniz. Banka 200 bin TL'ye kadar sizlere değerlendirme yapacaktır.

Kredi kullanacak olan kişiler diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını da kapatmak durumunda yüksek limitli kredileri alabileceklerdir. Ödeyebilecek güçte olmanızla beraber kadar kredi kullanabilirsiniz. Eğer düşük limitli kredi onayı alırsanız bankaya ipotek vererek 200 bin TL'ye kadar kredi almanız mümkündür. Banka ayrıca 100.000 TL'ye kadar SMS ile ve internet bankacılığı üzerinden de kredi veriyor. Bankadan maaş alıyorsanız internet bankacılığına girerek Online olarak emekli kredisi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi de hemen hesabı atabilirsiniz.

Ziraat Bankası 200 bin TL emekli kredisi başvurusu

Ziraat Bankası üzerinden de 200.000 TL ye kadar emekli kredisi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Eğer bu bankadan bir maaş alan müşteri iseniz size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek emekli kredisi için kimliğiniz ile birlikte başvuru yapabilirsiniz. Eğer emekli maaşını bu bankada değilse maaşınızı taşımayı taahhüt ederek kredi başvurusunda bulabiliyorsunuz. Özellikle emekli olan kişilerin kredi notu düşük olması durumunda ve yani icralık borçlarını kapatmış olması durumunda da Ziraat Bankası maaş taşımalarında 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir.

Vakıfbank 200 bin TL emekli kredisi başvurusu

Bu bankada hesabı olan Vakıfbank üzerinden de 200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Emekli olmanız durumunda banka sizlere anında kredi onayı verecektir.
Kredi başvurusu yapacak olan emekli maaşları bu bankada ise maaşlarının 22 katına kadar kredi kullanabiliyor. En üst limit olarak banka 200.000 TL kredi vermektedir. Eğer emekli maaşınızın haricinde başka geliriniz de varsa bu belgeyi de bankaya vererek kredi limitinizi yükseltebilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank ipotek karşılığında da müşterilere kredi imkanı sağlamaktadır. Vakıfbank 200 bin TL emekli kredisi 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak veriliyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR