Emeklileri Sevindirecek Haber Geldi! Başvuru Yaparak Tek Seferde 2.200 TL Almanız Mümkün!

Emeklileri Sevindirecek Haber Geldi! Başvuru Yaparak Tek Seferde 2.200 TL Almanız Mümkün!
YAYIN TARİHİ: 25.11.2021 23:15:00

Bankalar promosyon ödemesi miktarlarını güncelledi ve duyurdu. Bankalar tarafından sunulan en yüksek promosyon ödemesi ne kadar? Hangi banka ne kadar veriyor? Promosyonlardan yararlanabilme şartları nelerdir?

Emeklileri yakından ilgilendiren müjdeli haber geldi. Emekli vatandaşa farklı miktarlarda olmak üzere tek seferde  promosyon ödemeleri yapılmaktadır. Emekli vatandaş tarafından en yüksek miktara sahip promosyon ödemeleri yakından takip ediliyor. Bankalar tarafından emekli promosyonları güncelenirken, Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası tarafından verilen promosyon miktarları açıklandı.

Aralık ayının da yaklaşması ile beraber bankalar emekli maaşlarını bankalarında alan vatandaşa yeni kampanyalar sunmaya hazırlanıyor. Yapılan güncellemelerin ardından en çok promosyon sunan bankalar hangileri?

BANKALAR PROMOSYON ORANLARINI GÜNCELLEDİ! HANGİ BANKA NE KADAR VERİYOR?

Oranlarını güncelleyen bankalar resmi internet siteleri üzerinden açıklamada bulundu. Bankalar 2 bin TL'ye kadar olan promosyon kampanyaları düzenlendi. Bunun üzerine emekli vatandaş güncel promosyon oranlarını yakından takip ederek en yüksek oranı araştırıyor. Bankaların bu promosyon ödemelerinden yararlanmak için bankalar tarafından hazırlanan şartlara uyan kişiler tek seferde bu ödemeleri alabilmektedirler. Peki hangi banka ne kadar ödeme yapıyor?

İŞ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

En yüksek promosyon miktarı merak edilip araştırılırken bu bankaların başında İş Bankası yer almaktadır. İş Bankası tarafından sunulan promosyon 2 bin TL'ye kadar verilmektedir. Banka tarafından verilen bu promosyon ödemesinden yararlanabilmek için, belirlenen şartları sağlıyor olmak gerekmektedir.

İş Bankasından SGK bünyesinde emekli maaşını alan SSK, Bağkur, emekli sandığı emeklisi için;

Emekli maaşınız 1500 tl'nin altında ise 1.750 TL,

Emekli maaşınız 1.500- 2.500 tl arasında ise 1.875 TL


Emekli maaşınız 2.500 tl üzerinde ise 2.000 TL emekli promosyon ödemesi yapılacaktır.

YAPI KREDİ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

En yüksek promosyon ödemesi yapan bankalardan 2. sırada yer alan banka ise Yapı Kredi Bankası olmaktadır. Yapı Kredi en yüksek emekli promosyon oranını 2.000 tl olarak sunmaktadır.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 1- 30 Kasın tarihleri arasında başvuru yaptığınız taktirde, emekli maaşınız düşük olsa bile 1.300 tl promosyon ödemesi yapılacaktır. Eğer aylık geliriniz 2.500 tl üzerinde ise banka size 2.000 tl'ye kadar promosyon ödemesinden yararlanma imkanı sunmaktadır.

DENİZBANK NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Emekli maaşınızı Denizbank'a taşıdığınız taktirde banka size 1.000 tl promosyon ödemesi yapmaktadır. 

Aylık Emekli maaşınız 1500 tl'nin altında ise 657 TL,

Emekli maaşınız 1.500- 2.500 tl arasında ise 850 TL

Emekli maaşınız 2.500 tl üzerinde ise 1.000 TL emekli promosyon ödemesi yapılacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER