Emeklilere Müjde: Bankalardan 2500 TL Nakit Ödemesi Yapılacak!

Emeklilere Müjde: Bankalardan 2500 TL Nakit Ödemesi Yapılacak!
YAYIN TARİHİ: 17.09.2021 23:21:00

Emeklilere Müjde: Bankalardan 2500 TL Nakit Ödemesi Yapılacak! Bankalardan emeklilere yeni ödeme planı geldi. İşte detaylar...

Emeklilere 2500 TL promosyon fırsatı sunuldu! Bankalar zora düşen emeklilerin imdadına sonunda yetişti. Sunulan bu kampanya ile birlikte emekliler, 2500 TL’ye kadar promosyon kazancı elde edebilme fırsatı bulacak. Ancak elbette ki bu promosyonun kazanılabilmesi için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar…

Emeklilere 2500 TL Promosyon Fırsatı Şartları Neler?

Emeklilere son dakika ödemeleri olarak öne çıkan bu fırsat için bazı şartların karşılanması gerekiyor. Emeklilere 2500 TL promosyon fırsatı için sunulan ilk şart ise emekli maaşının o bankadan alınması zorunluluğu… Bunun dışında 2500 TL promosyon ödemesi için kredi notu, kredi sicili ve diğer banka performansları da detaylı olarak incelenecek. Bu şartları karşılayan kişilere anında 2500 TL ek ödeme yapılacak.

Emekli 2500 TL Promosyon Nasıl Alınır?

Emekli 2500 TL promosyon fırsatı alabilmek için emekli aylığı alınan bankaya başvuru yapılması gerekiyor. Mobil bankacılık, internet bankacılığı veya şubelerden yapılabilen bu başvuruların değerlendirilmesi kişilere bildirilecek. Onay alındıktan sonra ise kişiler direkt olarak 2500 TL’ye kadar olan ek para kazanma fırsatını bulabilecek. Ayrıca ATM’ler üzerinden de 12 taksitli olarak 2500 TL kazanabilmek mümkün olacak.

Emekliler İçin Verilen Promosyon Fırsatı Hangi Bankaları Kapsıyor?

Emeklilere verilen bu promosyon yalnızca bazı bankaları kapsayan kampanya olarak öne çıkıyor. Bu bankalar dışındaki bankalarda ise bu kampanya ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. İşte 2500 TL promosyon kazanabileceğiniz bankalar;

·Ziraat Bankası: 2500 TL’ye kadar nakit ödeme alabileceğiniz bu kampanya için banka tarafından aranan en önemli şart kredi notunuzun 1100’ün üzerinde olmasıdır.

·Vakıfbank: Vakıfbank 2500 TL nakit ödeme hizmetinin yanı sıra emekli promosyonu ve kredisi veren bankaların başında yer alıyor. Mobil banka üzerinden başvuru yapabileceğiniz bu banka, olumlu sonuçlar alındığı takdirde ödemenizi anında yapabiliyor.

· İş Bankası: Emekli aylığını İş Bankası üzerinden alan herkese de 2500 TL’ye varan nakit desteği yapılabilecek. Bu nakit ödeme için istenen tek şart ise kredi notunun yüksek olmasıdır. Ayrıca İş Bankası, emekli olduğunuzu belgelediğiniz takdirde 100.000 TL’ye kadar 36 aya varan kredi çekebilme imkanı bulabilecektir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR