Emekli TC Kimlik Numarasına Göre Kredi Veriliyor, Sadece Emekliler Başvuru Yapıyor, SMS Başvurusu

Emekli TC Kimlik Numarasına Göre Kredi Veriliyor, Sadece Emekliler Başvuru Yapıyor, SMS Başvurusu
YAYIN TARİHİ: 18.08.2021 21:28:00

Emekli TC Kimlik Numarasına Göre Kredi Veriliyor, Sadece Emekliler Başvuru Yapıyor, SMS atarak işlem mümkün.. İşte emekli için yapılan son dakika kampanyası...

Emekli olan kişilere kredi imkanı tanınıyor. Son dakika olarak verilecek bu kredi kampanyasında kredi onayı almak isteyenler, SMS atarak hemen ne kadar kredi onayı alacağınızı göreceksiniz. Emekli olan kişiler TC kimlik numarasına göre bu kredileri anında alabileceklerdir. Emekliler son zamanlarda bankaların yaptığı kredi kampanyalarını oldukça fazla tercih ediyorlar. Kredi kullanacak olan kişiler emekli olması durumunda daha kolay onay alabilmektedirler. Bu sebepten ötürü her bankanın kendine göre ve kendi politikalarına göre bu krediler verilmektedir. Emekliye yapılan son dakika kampanyasında 100.000 TL’ye kadar SMS ile kredi imkanı verilmektedir. Emekli olan kişiler TC kimlik numaranızı yazarak hemen sonuç alabileceklerdir. Özel bankaların yaptıkları kredi kampanyaları şu şekilde…

QNB Finansbank’tan emekli olan kişilere 100.000 TL’ye kadar SMS kredi başvurusu

Emekli olan kişilere en kolay kredi veren banka QNB Finansbank olmaktadır. QNB Finansbank üzerinden 100.000 TL’ye kadar kredi kullanmak isteyenler bazı şartlara uygun olması gerekiyor. QNB Finansbank üzerinden işlem yapacak kişiler, belirli şartlara göre bu kredileri alabileceklerdir. QNB Finansbank üzerinden SMS ile başvuru yapmadan önce kredi notunuz ve kredi sicilinizin durumu önemlidir. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan kişiler SMS sonrasında ne kadar onay alacaklarını görürler. Eğer başvuru yapmak istiyorsanız, kendi cep telefonunuz üzerinden TC KİMLİK numaranızı yazarak 5030 numarasına mesaj atmanız yeterlidir. 5030 numarasına mesaj atan kişiler 5 dakika içinde kredi sonucunu görecektir. Onaylanan kredi en yakın banka şubesinden kullanılacaktır.

Denizbank’tan Emekliye 60.000 TL SMS Kredi başvurusu kampanyası başladı

Denizbank üzerinden de SMS atarak kredi onayı alabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 36 ay vadeye kadar bu kredileri hesaplarına atabileceklerdir. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli alacağınız bu kredilerde, şartlara uygun olan kişiler hemen onay alıp, aynı gün içinde kredi kullanacaklardır. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda, banka hemen sizlere kredi sonucunu gösterecektir. Denizbank’tan SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, Kredim TC KİMLİK yazarak 3280 numarasına mesaj atmanız yeterlidir. 3280 numarasına attığınız mesaj 5 dakika içinde size sonuç olarak gelecektir.

TC kimlik numaranıza göre TEB Bankası kredi verecek

TC kimlik numaranıza göre TEB bankası üzerinden de kredi alabileceksiniz. Emekli olan kişilere kredi alacak kişilerin kredi notu 1200 ve üzerinde olması durumunda onay verilecektir. Kişilerin TC kimlik numarasına göre verilecek bu kredilerde 3 ay ertelemeli kredi kampanyası toplamda 36 ay vadeli olarak verilecektir. TC kimlik numaranıza göre işlem yapacak ve başvuru yapmak istiyorsanız TC KİMLİK numaranızı 4466 numarasına mesaj gönderebilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacak ve sonucunu da hemen öğrenmiş olacaksınız.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR