Emekli Maaşını DenizBank , HSBC Ve Odeabank'tan Alan Kişileri İlgilendiriyor, 75.000 TL Veriliyor

Emekli Maaşını DenizBank , HSBC Ve Odeabank'tan Alan Kişileri İlgilendiriyor, 75.000 TL Veriliyor
YAYIN TARİHİ: 19.02.2022 15:03:00

DenizBank , HSBC Ve Odeabank emekli vatandaşlar amacıyla yapmış bulunduğu kampanya ile ilgili duyuru paylaştı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alıyorsanız, sizler de 75000 TL'ye kadar bundan sonra gelir belgesiz olarak, kredi ya da borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.

Kamu bankalarının yapmış bulunduğu bu kredi kampanyasında bilhassa başka bankadaki olan borçlarınız amacıyla sizlere süratli bir şekilde kredi onayı sunulacaktır. Nakit ihtiyacınızın olması halinde acil kredi kullanabileceğiniz, DenizBank , HSBC ve Odeabank emekli olan vatandaşlara emekli maaşlarını kendi bankaları üzerinden almaları halinde yüksek limitli kredi onayı vermektedir. 



DENİZBANK

Ülkemizin kamu bankası ve emekli Bankası olarak hizmet veren Denizbank, tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla yapmış bulunduğu bu kampanyada kredi kullanacak olan vatandaşlara süratli bir şekilde 75.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi kullandıracak. Emekli olan kişilerin müracaat yapabileceği bu kredi kampanyasına katılabilmesi amacıyla emekli maaşı Denizbank üstünde olması gerekiyor. Emekli maaşını Denizbank üstünden alan vatandaşlar, banka kredi notu düşük olsa bile 75000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisini istedikleri vakit kullanabiliyor. müracaat gerçekleştirmek amacıyla size en yakın banka şubesine gidebilir ya da banka şubesine gitmeden süratli bir şekilde internet sitesi üstünden tüketici kredisi müracaat formunu doldurarak prosedür yapabilirsiniz. 

HSBC 


HSBC üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, hem tüketici kredisi, hem de borç kapatma kredisi amacıyla bankaya müracaatta bulunabiliyor. HSBC şubelerine giderek emekli maaşınızı bu bankadan alıyorsanız, yalnızca kimliğinizle eş güdümlü 75000 TL 2 sene vadeli kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 




ODEABANK

Odeabank, İhtiyaç kredisi kampanyasına girş yapacak olan emekliler emekli maaşını bu bankaya taşıyarak banka kredi notu düşük olsa bile süratli bir şekilde banka doğrultusundan kredi onayı alabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Odeabank şubelerine giderek ya da bankanın resmi internet sitesine girerek, yemekler amacıyla oluşturulan düşük faiz oranlarıyla 75000 TL ile tüketici kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR