Emekli Havalara Uçtu! Müjdeler Var! Emekli Olanlar 24.000 TL Ödeme İçin Sorun Yaşamadan Onay Alacak

Emekli Havalara Uçtu! Müjdeler Var! Emekli Olanlar 24.000 TL Ödeme İçin Sorun Yaşamadan Onay Alacak
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 15:22:00

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli olan vatandaşlar bağlamında müjdeler verildi. Emekliler adeta havalara uçtu. 24.000 TL'ye kadar nakit kredi olanağı başladı. Bu kampanyaya katılacak olan emekliler süratli bir şekilde başvurularında gerçekleştirebilecek.

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli vatandaşlar bağlamında acil gereksinim kredisi kullanmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek Anadolubank üzerinden 24.000 TL'ye kadar nakit kredi onayı alabilecek. Anadolubank yapmış bulunduğu Bu kampanyada emekli olan vatandaşlar rahat bir mefes alacak. Emekli olan vatandaşlar Anadolubank bağlamında yapmış oldukları kredi kampanyası müracaatı ardından 2 dakika içinde Kredi sonucunu öğrenebilecek. Acil ihtiyacınızın olması halinde tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar kredi alabilmek istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek bu krediyi süratli bir şekilde kullanabilir. 



Kredi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar bireysel kredisi alabilmek istiyorlarsa Anadolubank tarafından kredi müracaat yöntemlerinden bir tanesine müracaatına gerçekleştirecek ne kadar kredi onay aldıklarını görebiliyorlar. Anadolubank tarafından sağlanan internet sitesine giriş yaparak kredi müracaatında bulunacak olan vatandaşlar kredi kullanmaları halinde süratli bir şekilde banka üzerinden prosedür yapabilecektir. 





Anadolubank acil tüketici kredisi müracaatında bulunacak olan vatandaşlara ilaveten kredilerine süratli bir şekilde sms ile de atabiliyor. Anadolubank acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar sms ile müracaat gerçekleştirmek istiyorsa internet Şube ya da Anadolubank Mobil uygulamasına bakarak, kredi türlerini inceleyip, ihtiyaçlarınızı saptadıktan sonra sizin amacıyla en makul kredi çeşidine İnternet Şube, Anadolubank Mobil ve Anadolubank Şubeleri üzerinden başvurabilirsiniz.




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER