Emekli, Çalışan, Memur Herkes Alacak! Halkbank Devlet Destekli Olarak 125.000 TL Ödeme Yapıyor!

Emekli, Çalışan, Memur Herkes Alacak! Halkbank Devlet Destekli Olarak 125.000 TL Ödeme Yapıyor!
YAYIN TARİHİ: 14.02.2022 15:45:00

Halkbank Devlet Destekli Olarak 125.000 TL Ödeme Yapıyor! ​Halkbank, mühim bir kamu bankası olduğundan ötürü vatandaşlara devlet destekli olarak birtakım kampanyalara imza atabilmektedir. Bu halde güncel olarak tüketici kredilerine yönelik yeni bir kampanya başlangıç verilmiştir. Acil olarak ihtiyaç kredisi müracaatı yapacak vatandaşlar amacıyla daha önceleri düşük limitli olarak kredi onayı veren Halkbank, sigortalı olarak çalışmakta olan ve emekli olan vatandaşlar amacıyla yüksek limitli ve gelir belgesi sunmadan kredi verilebileceğini açıkladı. 

Halkbank, kendi bankası bağlamında ihtiyaç kredi müracaatı gerçekleştirmeyi isteyen vatandaşlar amacıyla müjdeli haberi son dakika olarak duyurdu. Halkbank, en son duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyasına müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar amacıyla, 125.000 TL'ye kadar ödeme gerçekleştirmeyi planlamaktadır.




Halkbank, bireysel kredisine müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşların banka kredi notunun 1200 puan ve üstünde olması halinde gereksinim kredisi amacıyla imkanlar açıktır. Banka kredi notunun düşük bulunduğu vatandaşlara da emekli kefil ya da memur kefil ile beraber, ilaveten ipotek ile eş güdümlü yüksek düzeyli limitli bireysel krediler alınabilmektedir. Türkiye vatandaşı olan ve de 18 yaşından büyük olan her vatandaş kampanyaya katılım gösterebilir ve kredi müracaatında bulunabilmektedir. 


Halkbank Kredi Başvurusu 


Halkbank bağlamında bireysel kredi müracaatı gerçekleştirmek isteyen kişilerin en yakın  Halkbank şubesine müracaat yaparak kimlik ve gelir belgelerini sunduktan sonra kredi müracaatları içn lüzumlu prosedürler başlayacaktır. Halkbank, tüketici kredisine müracaat yapacak kişiler, vakit kaybetmeden banka şubesine gitmeden prosedür gerçekleştirmek amacıyla ise bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak müracaat prosedürlerini buradan yapabilmektedir.



Halkbank'ın web sitesi üzerinden kredi müracaat formunu doldurarak prosedür yapacak olan vatandaşlar, SMS ile kredi sonucunu almaktadır ve onaylanan krediyi de vakit kaybetmeden anında banka hesabına aktarabilir. Acil bireysel kredi müracaatında bulunacak olan vatandaşlar, Halkbank aracılığı ile prosedür gerçekleştirmek istiyorlar ise banka şartlarına makul olmaları gereklidir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER