Efsane Model Renault Broadway Yeniden Geliyor; Fiyatı Ve Motorunda İnanılmaz Ayrıntı

Efsane Model Renault Broadway Yeniden Geliyor; Fiyatı Ve Motorunda İnanılmaz Ayrıntı
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 09:20:00

Bir döneme damgasını vuran efsane otomobil Renault Broadway geri dönüyor. 1999 yılında üretimini durduran Fransız firma, efsaneyi yeniden gündeme getirdi. Bir zamanların en çok satan otomobili olması nedeniyle insanlarda merak uyandıran otomobil ile ilgili yeni bilgiler merakla bekleniyor. 22 yıllık bir aradan sonra yine gündeme gelmesi meraklıları arasında heyecan yarattı.

2024 yılı itibarıyla satışa sunulması beklenen Renault Broadway hakkında en çok merak edilenlerde biri de görüntüsü. Klasik görüntüsünde fazla değişiklik olmayacağı söylenenler arasında. Hakkında fazla bilgi verilmeyen araç için elektrik motorlu araç kategorisinde piyasaya sürüleceği konuşulanlar arasında. Günümüzde elektrikli araçların gündemde olması bu olasılığı güçlendiriyor.

Renault Broadway Özellikleri


Geçmişin efsanesi Renault Broadway hakkında fazla bilgi olmamakla birlikte, motor hacminde değişiklik olacağı ve elektrikli olarak piyasaya sürüleceği konuşulanlar arasında. Kısa süre sonra piyasaya çıkacak araçların yeni üretiminde kaportasının aynı kalacağı konuşulanlar arasında. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için değerlendirmeler varsayım üzerinden yapılıyor.


Yeni trendlerden biri olan eski otomobil modellerinin yeniden piyasaya sürülmesi fikri, büyük heyecanla karşılandı. Bunun nedenlerinden biri sözü geçen araçların uzun yıllar piyasada kalmış olması ve güven vermesidir. Renault Broadway marka araçlar da bunların en başında geliyor. Bir dönemin en çok satan otomobili olması yeni sürümünü başarılı kılacak en iddialı etken.

Yeni Renault Broadway Fiyatları


Fiyat konusunda artan döviz kurları ve enflasyon nedeni ile markaların fiyatları katlandı. Halkın alım gücü düştüğü için eski modelleri piyasaya yeniden sürmeyi etkili satış taktiği olarak gören firmalar bunu denemeye karar verdi. Piyasadaki otomobil fiyatlarının çok altında satışa sunulması beklenen Renault Broadway otomobillerin fiyatlarının ne olacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı.

İyi bir satış grafiği beklenen yeni nesil Broadway’in, reklama ihtiyacı olmadığı düşünülüyor. Son zamanlarda yapılan yeni kampanyalar sonrasında Renault Broadway fiyatlarının da daha makul seviyeye çekildiğini ifade edebiliriz. Üstelik Renault Broadway modeline yönelik olarak çok daha düşük otomobil kredisi alabilmek de mümkün olmaktadır.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR