Ece Seçkin resmen soyundu! Sadece iç çamaşırsız dekolteli değil çırılçıplak! Instagram sıcağı alev..

Ece Seçkin resmen soyundu! Sadece iç çamaşırsız dekolteli değil çırılçıplak! Instagram sıcağı alev..
YAYIN TARİHİ: 17.02.2022 22:24:00

Son yılların parlayan yıldızlarından biri Ece Seçkin... 30 yaşındaki yetenekli şarkıcı 2021'in Eylül ayında Çağrı Terlemez ile evlendi. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a gitti. Karadağ'ın güzelliklerinin tadını çıkaran Ece Seçkin, tatilinden en özel ve güzel anlarının fotoğraflarını paylaştı ama ne paylaşmak. Ece Seçkin'in iç çamaşırsız giydiği elbise kısa sürede sosyal medyayı yerle bir etti. Kasık ve göğüs dekoltesiyle Instagram'ı baş aşağı çeviren Ece Seçkin'e binlerce beğeni ve yorum geldi.

Ece Seçkin resmen soyundu! Sadece iç çamaşırsız dekolteli değil çırılçıplak! Instagram sıcağı alev.. Son yılların en çok adından söz ettiren şarkıcılarından biri olan Ece Seçkin yine çok cesur. Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren Ece Seçkin şu sıralar hem özel hayatında hem de kariyerinde çifte mutluluğu yaşıyor adeta.

Kısa bir süre önce 'Sen Hala Ordasın' adlı bir şarkı çıkaran Ece Seçkin, sosyal medyada da aktif bir kitleye sahip. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan Ece Seçkin, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık yer buluyor kendisine magazin gündeminde. Seçkin onlardan bir yenisini daha ekledi lügatına.

Eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ tatiline giden Ece Seçkin, tatilinden en güzel anlarının fotoğraflarını paylaştı. Ece Seçkin fotoğrafları çok beğenildi beğenilmesine ama öyle iki tanesi vardı ki, ilk bakışta sindirilecek türden fotoğraflar değil. Sınırları zorlamayı seven Ece Seçkin yine ortalığı salladı.

Derin bir bacak ve göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Ece Seçkin bu elbiseyi bir de iç çamaşırsız giyip, bacağındaki dövmeyi de göstermeye çalışınca ortaya klasik bir Ece Seçkin bir pozu çıktı ama bu kez açıklıkta sınırı yoktu. Güzel şarkıcının fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı. İşte Ece Seçkin'in o paylaşımları...

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR