Ece Erken’in Kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu Neden Öldü İnfaz Timi Açıkladı! Vurulma Anı Kahreden...

Ece Erken’in Kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu Neden Öldü İnfaz Timi Açıkladı! Vurulma Anı Kahreden...
YAYIN TARİHİ: 28.01.2022 17:37:00

Ece Erken’in 7 aylık eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürüldüğü haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bakırköy’de bir restoranda yemek yerken mekana gelen kişilerce yaşamına son verilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kim ya da kimler tarafından, neden öldürüldüğü merak konusuyken o canilar, cinayetten kısa bir süre sonra yakalandı. İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesinin nedeni ve katiller…

Ece Erken’in 2 yıl beraberlik yaşadıktan sonra, 7 ay önce evlendiği, Beşiktaş eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de bir balık restoranında yemek yerken öldürüldü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölüm haberi magazin gündemini sallarken, vefatından kısa bir süre sonra katilleri yakalandı. Olay saat 00:30 sularında gerçekleşti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yanına gelen ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun tanıdığını söylediği 2 kişiye, 3.kişi eklendi. Aralarında çıkan tartışma sonrası Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun belden altına ateş edildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na isabet eden 7 kurşundan biri damarını parçaladı ve kan kaybından hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katilleri yakalandı.




ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Polis ekipleri kısa bir süre sonra olay ilgisi olan 6 kişiden 2’sini gözaltına aldı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölüm nedeninin gayrimenkul anlaşmazlığı olduğu ortaya çıktı. İfadelere göre Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun müvekkili olan Suphi M. İle Gökhan K. Aralarında bir gayrimenkul satışı gerçekleştirdi. Suphi M. O gayrimenkulü 1 milyon 480 bin Tl’ye alıp, 1 milyon 600 bin TL’ye satınca Gökhan K. Kendisinden 100 bin lira daha istedi. İkili ararsında anlaşmazlık yaşanınca Suphi M. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bulunduğu kafeye gitti.
Yapılan görüşmelerde sorun 65 bin TL’Ye çözüldü ancak Şafak Mahmutyazıcıoğlu, herhangi bir yazılı belge olmadan para vermemesini söyledi. Hal böyle olunca Şafak Mahmutyazıcıoğlu da kavgaya karıştı ve kasığından aldığı yarayla hayatını kaybetti. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR