Ebru Polat ‘yatakta İzliyorum İnanmazsınız’ Diyerek Şarıl Şarıl Paylaştı! Esra Erol Da Ne Saçma...

Ebru Polat ‘yatakta İzliyorum İnanmazsınız’ Diyerek Şarıl Şarıl Paylaştı! Esra Erol Da Ne Saçma...
YAYIN TARİHİ: 6.03.2022 10:42:00

Aslında bir avukat olan ancak şöhret yolunu seçen Ebru Polat şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Kendine ait bir kozmetik markası kuran ve Youtube’da Al Sana haber adlı bir programın da yorumculuğunu üstelenen Ebru Polat’ın sosyal medya paylaşımı bu kez ağızları açık bıraktı. ‘Yatakta ne izliyorum inanmazsınız’ dedi sonrasında Esra Erol’u hedef alınca olanlar oldu.

Önce, Flash Tv ekranlarında yayınlanan ardından, Youtube’a geçen Seyhan Soylu yani Sisi’nin sunuculuğunu üstlendiği Al Sana Haber adlı programın yorumcularından, şarkıcı ve kozmetik firması sahibi Ebru Polat’ın son sosyal medya paylaşımı ortalığı yaktı geçti. Bir yatak odası paylaşımı yapan Ebru Polat’ın hedefinde ise Esra Erol vardı. 




Son dönemde sık sık Instagram paylaşımlarıyla gündeme geliyor Ebru Polat. Aslında hukuk fakültesi mezunu bir avukat olan Ebru Polat, bunun yerine şarkıcılığı seçmişti. Şimdilerde bir müzik kariyeri olduğu pek söylenemez ama sosyal medyayı o denli aktif kullanıyor ki kendisine sürekli magazin gündemine yer buluyor. O paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. 

Ebru Polat dantelli göğüs dekolteli bluzuyla yataktan boylu boyunca yaptığı paylaşımda bir de gözyaşlı filtrei kullanınca ağız açık kaldı. Ebru Polat ‘yataktan ne izliyorum inanamazsınız’ dedi ve Esra Erol hakkında tartışmalara yol açacak o paylaşımı yaptı. Ebru Polat, Esra Erol’un programı için şu ifadeleri kullanarak yeni bir polemiğin fitilini de ateşledi. ''Ne izlediğime inanamazsınız. Neden bunu izliyorum onu da bilmiyorum. Ne saçma sapan şeyler! Haydi şunlar genç, toy insanlar... Sen annesi olarak ayıp değil mi buralara çıkıyorsun? Şu çocukları rencide ediyorsun! Ay ne saçma program...'' 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR