‘Ebru Gündeş’ten Ayrılan Gay Oluyor’ Dedi 3 İsim Saydı! Okuyana Soğuk Duş Etkisi! Hakan Altun Da…

‘Ebru Gündeş’ten Ayrılan Gay Oluyor’ Dedi 3 İsim Saydı! Okuyana Soğuk Duş Etkisi! Hakan Altun Da…
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 12:18:00

Son olarak Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddia edilen Ebru Gündeş hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki, magazin gündemi baş aşağı döndü… Reza Zarrab’tan ayrıldıktan sonra aşk orucunu bozan Gündeş hakkında, Sisi lakaplı Seyhan Soylu’nun iddiaları çok çarpıcı. Ancak sadece iddia değil, öyle verdiği 3 isim var ki akıllara zarar. Sisi’ye göre Ebru Gündeş’ten ayrılan gay oluyor ve bunlardan biri de Hakan Altun…

Geçtiğimiz günlerde adı kendinden 20 yaş küçük Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk dedikodularına karışmıştı Ebru Gündeş’in. Uzun süredir ayrı olduğu eşi Reza Zarrab’tan 2021 yılında resmi olarak boşanan Ebru Gündeş’in adı uzun süredir de kimseyle anılmıyordu. Ebru Gündeş’in yeni aşkı henüz netleşmezken hakkında ortaya atılan bir iddia bir anda magazin gündemini yerle bir etti.




Kısa bir süre Flash TV ekranlarına Al Sana Haber adlı bir programı yapan ancak anlaşamayıp ayrılan Seyhan Soylu, yayınlana Youtube üzerinden devam ediyor. Magazin haberciliği yapmaya devam eden Soylu’nun bu kez hedefinde Ebru Gündeş vardı. Ebru Gündeş’i yere göğe koyamayan Seyhan Soylu çok çarpıcı açıklamalar yaparak kafaları karıştırdı.



‘Bu kadının bir tık üstü yok, Ebru’yla birlikte olacak adamları uyarıyorum’ diyerek söze başlayab Sisi, Ebru Gündeş’tenn ayrılan adamların cinsel tercihlerini değiştirdiği vurguladı. Stelyo Pipis’in gay olduğunu, Reza Zarrab’ın cezaevinde bir adamla yakalandığını söyleyen Seyhan Soylu, üçüncü bir ismin daha olduğunu ancak söylemeyeceğini söyledi. Ancak dayanamayan Soylu, üçüncü ismin Hakan Altun olduğunu söyleyerek soğuk duş etkisi yarattı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR