Ebru Gündeş'in sevgilisi kadın avcısı! Canlı yayında itiraf 'Ebru'yla ilk ortak sevgilimiz değil'

Ebru Gündeş'in sevgilisi kadın avcısı! Canlı yayında itiraf 'Ebru'yla ilk ortak sevgilimiz değil'
YAYIN TARİHİ: 26.02.2022 15:41:00

İranlı iş insanı Reza Zarrab'dan boşandıktan sonra bir süredir adı kimseyle anılmaya Ebru Gündeş'in ayaklarını bu kez Iraklı iş insanı kesti kesmesine o da bir kadın avcısı çıktı. Ebru Gündeş'i yakın markajına aldığı iddia edilen Rassan Khoshnaw'un Cansu Taşkın'la çıkan görüntüleri sonrası bir bomba da Bahar Candan'dan geldi. Candan sadece Rassan Khoshnaw bombasıyla da kalmadı. 'Ebru Gündeş'le ilk ortak sevgilimiz' değil açıklamasıyla da gündeme bomba gibi düştü.

Ebru Gündeş'in sevgilisi kadın avcısı! Canlı yayında itiraf 'Ebru'yla ilk ortak sevgilimiz değil'... Daha önce 3 evlilik yapan, magazin dünyasınca bilinen pek çok ilişki yaşayan Ebru Gündeş yine de özel hayatında bir türlü mutluluğu bulamayanlar. Gündeş son olarak İranlı iş insanı Reza Zarrab ile dünya evine girmişti.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab evliliği büyük bir olay yaratmıştı. Reza Zarrab'ın akıllara zarar serveti günlerce konuşuluyor, magazin gündeminden düşmüyordu. Eşini aldığı hediyeler bir yana özellikle boğazdaki yalı konusuyla çok konuşulmuşlardı. Boğaz iki yalı alan çift, araya köprü yaptırarak iki yalıyı da kullanmaya başlamıştı.

Ancak bu para dolu evlilik Reza Zarrab'ın, Amerika Birleşik Devletleri'nde Halkbank davası nedeniyle tutuklanması nedeniyle sekteye uğradı. Boşanıp boşanmayacakları merak edilen çiftten yıllar sonra boşanma kararı geldi. Bir takım anlaşmalar sonunda da Reza Zarrab ve Ebru Gündeş yollarını 2021 yılında ayırdı.

Reza Zarrab'dan boşandıktan sonra adı şarkıcı Yaşar İpek'le de anıldı Ebru Gündeş'in ama her iki taraf da bu iddiayı kati bir dille yalanladı. Alara adında bir 1 kızı olan Ebru Gündeş hakkında bu kez bomba bir aşk dedikodusu atıldı geçtiğimiz günlerde. Iraklı iş insanı  Rassan Khoshnaw ile yakınlaştığı, Rassan Khoshnaw'un Ebru Gündeş'in her sahnesini en önden izlediği iddia edildi. Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş'in ayaklarını yerden kesti derken aslında bir kadın avcısı çıktı.

Önce Cansu Taşkın'la bir ev partisinde görüntüleri ortaya çıkan Rassan Khoshnaw hakkıdan bir iddia da Bahar Candan'dan geldi. Bahar Candan, Rassan Khoshnaw ile bir dönem aşk yaşadığını açıkladı. Ayrıca Ebru Gündeş'le ilk kez aynı kişiyle sevgili olmadığını söyleyen Bahar Candan, Ebru Gündeş'in bir dönem aşk yaşadığı Stelyo Pipis'le de aşk yaşadığını itiraf etti. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR