Ebru Gündeş İranlı Reza'yı bıraktı Iraklı Rassan'a abayı yaktı tam 20 yaş küçük İşte sevgilisi...

Ebru Gündeş İranlı Reza'yı bıraktı Iraklı Rassan'a abayı yaktı tam 20 yaş küçük İşte sevgilisi...
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 17:47:00

İranlı eşi Reza Zarrab'la uzun süren bir boşanma sürecinin ardından geçtiğimiz yıl boşanması kesinleşen Ebru Gündeş'e bu kez Iraklı iş insanı kafayı taktı. Reza Zarrab'ın adını bile değiştirip ortalardan kaybolmasının ardından bir süredir adı kimseyle anılmayan Gündeş'in ayaklarını, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw kesti. Rassan Khoshnaw, sevgilisinin hiçbir sahnesini kaçırmıyor. Hatta en önden izliyor. İşte Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi...

Ebru Gündeş İranlı Reza'yı bıraktı Iraklı Rassan'a abayı yaktı tam 20 yaş küçük İşte sevgilisi...  1990 yılında Hamdi Vardar, 2002 yılında Ömer Durak ile evlenen Ebru Gündeş'in evlilikleri aynı yıl içerisinde bitmişti. Ebru Gündeş yıllar sonra, 2010'daysa Reza Zarrab'la evlenmişti. Ebru Gündeş'in evliliği günlerce konuşulmuştu.

Ebru Gündeş-Reza Zarrab evliliği manşetler düşmezdi. Uçsuz bucaksız zenginlikler sürekli manşet olur, yatırımları günlerce konuşulmuştu. Boğazdaki 2 yalıyı alıp aralarında köprü yapmak ve 2 yalıyı birden kullanmaları da magazin tarihine geçen olaylardan biri. Ancak bu zevk, safahat hayatı çok uzun sürmedi.

Reza Zarrab'ın Halkbank davası nedeniyle ABD'de tutuklanması gelenleri aldı götürdü. O dönem O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş, ekranda ağlamış bir çocuğu olduğunu ve bundan etkilendiğini söylemişti. Ebru Gündeş'in 2010'a başlayan evliliği ise uzun bir boşanma sürecinden sonra 2021 yılında bitti. Ve Ebru Gündeş sonunda aşka yeniden kalbini açtı.

Son dakika haberine gire Ebru Gündeş kendisinden 20 yaş küçük, 28 yaşındaki Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın yakın markajında. Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmayan Rassan'ınn jestler yaptığı, Ebru Gündeş'in ayaklarını yerden kestiği de gelen iddialar arasında. İşte Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi...

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR