Ebrar Karakurt Sevgilisinin Dekoltesini Görünce Eli Ayağı Titredi! Kız Arkadaşına Artık Alenen...

Ebrar Karakurt Sevgilisinin Dekoltesini Görünce Eli Ayağı Titredi! Kız Arkadaşına Artık Alenen...
YAYIN TARİHİ: 14.01.2022 13:21:00

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un İmge adında bir genç kadınla yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Vakıfbank’tan İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer olan Ebrar Karakurt aşkını saklamamaya devam ediyor. Kız arkadaşıyla sık sık aşk dolu pozlarını yayınlayan Ebrar Karakurt bu kez sevgilisine yaptığı yorumla gündemde. Sevgilisinin göbeğine kadar uzanan göğüs dekolteli fotoğrafına kayıtsız kalamayan Karakurt’u kimse tutamadı.

Geçen yıl A Milli Kadın Voleybol takımımızla pek çok başarıya imzasını atan Ebrar Karakurt, magazin gündemine genç bir kadınla yaşadığı aşk gelmişti. 21 yaşındaki başarılı sporcu o dönem pek çok linçe uğrasa da bazı kesimler Karakurt’a sahip çıkmıştı. Hatta Ebrar Karakurt’un pembe saçlarının yardımıyla reklam kampanyalarında da yer almıştı. Geçen sezonun yarısında Türk Hava Yolları’nda oynayan Ebrar Karakurt bu sezon başında İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara’ya transfer olmuştu. Şimdilerde İtalya’da yetenekleri ve başarısıyla adından söz ettiren Ebrar Karakurt, sosyal medyada da adından bolca söz ettiriyor. İmge adında bir genç kadınlar aşk yaşadığı bilinen Ebrar Karakurt, kız arkadaşını dekolteli pozunu görünce kendini tutamadı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Kız arkadaşı İmge’nin derin göğüs dekolteli pozunu gören Ebrar Karakurt, yorum yapmakta gecikmedi. Karakurt, sevgilisi İmge’nin bu fotoğrafının altına ‘öldürdün artık nabzımı yoklama’ yorumunu yaptı. Bu yorum kısa sürede çok konuşulan konulardan biri oldu. 2000 doğumlu smaçör uzun süredir yürüttüğü ilişkisini kimseden gizlemiyor.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR