Duyurusu Yapıldı: Akbank, Fibabanka ve Odeabank 10.000 TL kimlikle kredi veriyor

Duyurusu Yapıldı: Akbank, Fibabanka ve Odeabank 10.000 TL kimlikle kredi veriyor
YAYIN TARİHİ: 20.08.2021 09:27:00

Akbank, Fibabanka ve Odeabank 10.000 TL kimlikle kredi veriyor. Akbank Fibabank ve Odeabank ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Kredi başvuru şartları nelerdir? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası yapan bu 3 bankadan sizlere özel olarak kredi kampanyalarına nasıl katılırsınız bu konu hakkında yazımızda bilgiler vermek istiyoruz. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler belirli şartlara uygun olmaları durumunda Akbank Fibabank ve Odeabank üzerinden 10 bin TL'ye aynı gün içerisinde kullanabilirler. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması şartı ile birlikte 18 yaşından büyük ve 65 yaşından küçük olması, banka kredi puanı yüksek olması, banka kredi sicili temiz olması durumunda onay alabileceklerdir. Bankadan kredi kullanacak olan kişiler uzaktan veya banka şubelerinden kredi başvurularını yaparak ne kadar onay aldıklarında öğrenebilirler. Bu 3 Bankadan da Kredi kullanacak olan kişiler en fazla 36 ay vadeli işlem yapabilir.

Akbank 10.000 TL kimlikle kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank 10.000 TL kimlikle kredi kullanmak istiyorsanız ilk önce onay almanız gerekiyor. Bunun için bankaya bir SMS atmanız gerekmektedir. Kredi yazın boşluk bırakın t.c. kimlik numaranızı 44 25 numarasına gönderin. Bu şekilde Kredi başvurunuzu yapmış olacaksınız. Krediniz onaylanırsa en yakın banka şubesinden sadece kimlikle kredinizi kullanabilirsiniz. Eğer bankaya gitmek istemiyorsanız ve bu bankada bir hesabınız varsa hiçbir şekilde SMS atmadan Online olarak Akbank Direkt uygulamasına girip ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Akbank Direkt uygulaması üzerinden alınan krediler de daha düşük faizlerle kredi imkanı sağlanmaktadır. Kredi başvurusu yaptıktan sonra onay almanız ile birlikte onaylanan tutar hemen hesabınıza yatar. 36 ay vadeli verilen Akbank ihtiyaç kredisi ilk taksit ödemeniz de 3 ay ertelemeli olarak sunulacaktır.

Fibabanka 10.000 TL kimlikle kredi başvurusu

Fibabanka üzerinden 10 bin TL kimlik ve kredi başvurusu yapılmaktadır. Size uygun olan banka eğer Fibabanka ise 10 bin TL kredi başvurusu yapmak için ilk olarak SMS satabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapacaksınız TC kimlik numaranızı 34 22 numarasına göndermeniz yeterlidir Ayrıca bankanın internet sitesinden de kredinizi kullanabilirsiniz. Banka internet sitesine giriş yaptıktan sonra ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak kredi başvurusu yapabilir onaylanan kredinizi de en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz.

Odeabank 10.000 TL kimlik ve kredi başvurusu

Cep telefonunuzu Mesaj kısmına girerek nakit yazın boşluk bırakın ve kimlik numaranızı yazdıktan sonra 84 44 numarasına mesaj olarak gönderin. Kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Kredi başvuru sonucu 5 dakika içerisinde mesaj atılan cep telefonuna gelir. 10 bin TL SMS ile kredi başvurusu yaptıktan sonra 36 ay vadeye kadar bu krediye onay alabilirsiniz. Kredi onayı aldıktan sonra da en yakın Odeabank şubesine giderek kredinizi kimliğimizde kullanabiliyorsunuz. Bankada bir hesabınız var ise internet bankacılığına girerek buradan kredi başvurusu yapabilir onaylanan krediyi de şubelere gitmeden istediğiniz zaman hesabınıza atabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR