Duyanlar Görenler Şaşkın! Daha Önce Örneği Yok! 5 Banka Birleşti! Son Dakika Para Veriyor

Duyanlar Görenler Şaşkın! Daha Önce Örneği Yok! 5 Banka Birleşti! Son Dakika Para Veriyor
YAYIN TARİHİ: 17.01.2022 09:20:00

Emekli vatandaşlara yapılan zamlar sonrasında rahat bir nefes alındı! Fakat emekliler için müjdeler bitmiyor. Sürekli olarak gelmeye devam ediyor. Müşteri ağını sürekli olarak çoğaltmak isteyen bankalar  çeşitli kampanyalar düzenliyor. Maaşlarını diğer bankalara taşımak isteyen emeklilere ise karşılıksız olarak para verilecek. Bu duyuru ardından bankalar önünde kuyruklar oluşmaya başladı.

Son dakika emeklilere para yağacak. Akbank, Fibabanka, İNG ve Vakıfbank daha evvel görülmemiş kampanya yaptı. Milyonlarca vatandaş emekli olma hayali kuruyor. Bu anlamda bankalardan resmen mest eden bir haber geldi. Emekli maaşını bankalara taşıyanlara ek ödeme yapılacak. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONLARI

Vakıfbank tarafından emekliye promosyon ödemeleri hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda emekli maaşını bu bankaya getirenler paraya para demiyor. 

1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL,

1.500 - 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL,

2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL

3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

İNG EMEKLİ PROMOSYONLARI

İNG Bank emeklilere promosyon müjdesi gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda 

1.500 TL maaş alana: 675 TL, 1.500 TL-2 bin 500 TL maaş alana: 850 TL,
2 bin 500 TL ve üzeri maaş alana ise 1.000 TL nakit promosyon ödemesi alıyor. 

HSBC EMEKLİ PROMOSYONLARI




HSBC Debit Kart'ınız ile maaşlarınıza 7 gün 24 saat boyunca, yurtiçinde HSBC Bank ATM'leri ve başka bütün banka ATM'lerinden, yurtdışında ise yüz binlerce ATM'den ulaşabilirsiniz. Vadesiz hesabınızdan komisyon ücreti ödemeden Düzenli ödeme talimatı verebilme rahatlığına sahipsiniz.

Vadesiz hesabınızdan otomatik ödeme talimatı vererek, faturalarınızı komisyon ücreti ödemeden, zahmetsizce, saatinde ödeme avantajına sahipsiniz.
İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezimiz aracılığı ile EFT ve Havale işlemlerinizi bedava yapma ayrıcalığından faydalanırsınız.

Maaş ödemenizi Bankamız aracılığı ile alabilmeniz amacıyla en yakın HSBC Bank Şubemizi ziyaret etmeniz ya da aşağıda tespit edilen Kurum internet sitesi linkine tıklayarak maaşınızı alabilmek isteyeceğiniz HSBC Bank Şube’sini belirlemeniz yeterlidir.




FİBABANKA PROMOSYON ÖDEMESİ 


T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile oluşturulan uyuşma doğrultusunda, emekli maaşını Bankamızdan alabilmek isteyen SGK emeklisi (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) müşterilerimiz, 3 sene vakit ile emekli maaşını Bankamız vasıtasıyla almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon almaya hak kazanır.

1.500 - 2.500 TL (2.500 TL hariç) arasında olan emekliler amacıyla 625 TL,

2.500 TL ve daha çok olan emekliler amacıyla 750 TL.

1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar olan emekliler amacıyla 500 TL,

AKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ 

SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 2.500 TL' ye Varan Promosyon Fırsatı! SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı emekli maaşınızı 15 Kasım 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak ve 3 sene süresince maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 2.500 TL'ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR