Düşük Faizli Konut Kredisi Yarışına Burganbank Girdi! Faizler Düştü Para Musluğu Sonuna Kadar Açıldı

Düşük Faizli Konut Kredisi Yarışına Burganbank Girdi! Faizler Düştü Para Musluğu Sonuna Kadar Açıldı
YAYIN TARİHİ: 22.11.2021 09:36:00

​Faizler Düştü, Para Vanası Sonuna Kadar Açıldı, Düşük Faizli Konut Kredisi Yarışına Burganbank Girdi. Düşük faizli ihtiyaç ve ev kredisi arayanlar için müjde geldi. Burganbank, kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Pandemi yarıyılını sakin geçirmeyi seçim eden banka, ev kredisi kampanyası başlattı. Düşük faiz oranlarıyla verilen kredi… İşte Burganbank ihtiyaç ve konut kredisi kampanyasının detaylarını haberlerim.com.tr editörleri derledi.

Faizler düşünce para muslukları açıldı. Bu anlamda ekonomik kötü gidiş ödenmeyen faturalar bir araya gelince vatandaşların para ihtiyacı oldukça arttı. Pandemi bağlamında bankalar adeta yarışa girdi. Bu bankalardan biri de Burgan Bank oldu. Burgan bank düşük faiz oranları vererek adeta bende buradayım dedi. 

Nak,t ihtiyaçları ve konut almak için can atan binlerce vatandaş Burganbank'ın kapısını çalıyor. Bu anlamda düşük ve uygun faiz oranları herkese hitap ediyor. Bilindiği gibi Burgan Bank çok büyük olmayan butik bir bankadır. İhtiyaç ve konut kredisi faiz oranlarının bu manada düşük olması herkesi bankaya çekmiş durumda. Başvuru şartlarını ve detaylarını haberimizde sizler için verdik.

Burganbak, kredi faiz oranlarını revize ederek kişilere en uygun faiz oranlarını sunuyor. Kredi başvurularınızı bankaya giderek yapabilirsiniz. Öte yandan başvurunuzu mobil resmi internet sitesinden de yapma imkanınız bulunuyor. Banka karşımıza 48-60-120 ve 180 ay kredi faiz vadeleriyle çıkıyor. İhtiyaç kredilerinde yeni kararla birlikte bu oran 24 ay ile sınırlı kalıyor. Bankaya başvuru anında son 3 aya ait elektrik, doğalgaz ve su faturanızı ibraz etmeniz gerekiyor. Bu anlamda konut kredilerinde kefil şartı da olmaktadır. Bu şartları eksiksiz bir şekilde tamamlayanlar kredilerine hemen kavuşuyor. Ön başvuru için bankanın internet sitesine girmeniz lazım

Burganbak, konut kredisi için ön başvuru yapmanız gerekiyor. Bu anlamda şubeye gitmeden telefon ederek kredinizi alabilirsiniz. En yakında yer alan Burganbank şubesine giderek kredinizi anında kullanma şansına sahip oluyorsunuz. 



BURGANBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEME 



BURGANBANK KONUT KREDİSİ 




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR