Düştü Kalktı Arda Kural Son Haliyle ‘Maşallah’ Aldı! Bir Dönem Sokakta Yatıyordu Küllerinden Doğdu

Düştü Kalktı Arda Kural Son Haliyle ‘Maşallah’ Aldı! Bir Dönem Sokakta Yatıyordu Küllerinden Doğdu
YAYIN TARİHİ: 4.02.2022 15:26:00

Bir dönemin en büyük yıldızlarından biriydi Arda Kural. Yerli Leonardo di Caprio olarak anılan Arda Kural, her yerde boy gösteriyor magazin gündeminde her gün kendisine yer buluyordu. Ancak tüm o şan şöhret bir anda hayatının en büyük kabusuna dönüştü Arda Kural’ın ışıltılı kariyeri bir anda tepetaklak oldu. Sonra ortadan kayboldu Arda Kural. Ve yıllar sonra ortaya çıktığında görenler gördüklerine inanamamıştı.

2000’li yılların en sevilen oyuncularından biriydi Arda Kural. Emret Komutanım, Lise Defteri gibi dizilerde rol alan Arda Kural, yakışıklılığıyla herkesin kalbini çalıyordu. Dergi kapaklarından düşmeyen Arda Kural, o dönem Yıldız Asyalı ile yaşadığı aşkla da adından sıkça söz ettiriyor, her yerin aranan yüzü olarak dikkatleri üzerine çekiyordu. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de 



Ancak şöhret Arda Kural’ın sonunun başlangıcı oldu. Emre Komutanım dizisinden sonra tüm kazandıkları hızla eriyen Arda Kural, kendisine psikoz teşhisi konmasının ardından bir anda ortalardan kayboldu, kendisine rol bulamamaya hatta unutulmaya başladı. Gerçekten de unutulan Arda Kural, yıllar sonra hiç istemediğimiz bir halde karşımıza çıktı.




Sağlık sorunlarıyla boğuşan ve sokaklarda yatıp kalkan Arda Kural sonunda değişmeye ve eski haline dönmeye karar verdi. Uzun bir iyileşme sürecinin ardından artık 41 yaşında olan Arda Kural, Dilber Ay filmiyle beyazperdeye geri döndü. ‘Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım artık geri dönüyorum’ diyen Arda Kural son haliyle de herkesi şaşırttı. İşte Arda Kural’ın son hali:


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR