Dualı Yılbaşı Mesajları SMS WhatsApp Yılbaşı Kutlama Mesajları! 2022 Dini Yılbaşı Sözleri Mesajı

Dualı Yılbaşı Mesajları SMS WhatsApp Yılbaşı Kutlama Mesajları! 2022 Dini Yılbaşı Sözleri Mesajı
YAYIN TARİHİ: 31.12.2021 20:58:00

Dualı Yılbaşı Mesajları SMS WhatsApp Yılbaşı Kutlama Mesajları aratılıyor. Vatandaşlar, eşine dostuna ve sevdiklerine yeni yıl mesajları göndermeye başladı. Dualı yeni yıl mesajları! 2021 yılların son günü yaşanıyor. Saatler sonra ise 2022 yılına girilecek. Dualı ve dini yeni yıl mesajları internette araştırılmaya başlandı. Umarız bu yıl sevinci bol bir yıl geçiririz. Yeni yıla girilirken bir yılbaşı geleneği olan hediyeleşmek ve güzel duyguları birbirine iletmek bu yıl de yılbaşının vazgeçilmezleri olacaktır. Yakınlarına dini yılbaşı mesajı göndermek isteyenler hedefiyle araştırma yaptık.

​Dini yılbaşı sözleri mesajları resimli arama motorlarında yoğun şekilde araştırılıyor. En güzel dualı yılbaşı mesajları SMS WhatsApp üzerinden gönderiliyor. Her yeni yıl yeni umutlarla yoğun coşkuyla kutlanıyor. Vatandaşlar bu yeni yılda sevdiklerine birbirinden güzel mesajlar gönderiyor. Merak edilen mesajlardan birisi de dualı dini yılbaşı sözleri ve mesajları oldu. Sizler hedefiyle derlediğimiz haberimizden dini yılbaşı sözleri ve mesajlarına ulaşabilirsiniz. Resimli mesajları da telefonunuza indirebilir, WhatsApp ya da sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.




 

DUALI YENİ YIL MESAJLARI


Tanrı'ım, sen öncesi ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni senede bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, sevdiklerimi ve Müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et.

Tanrı'ım eş güdümlü göreceğimiz nice yeni seneler nasip etsin. Sevdiklerinizle sıhhatli, huzurlu, mutlu ve Tanrı yolunda bir hayat dilerim. İyi seneler.
Selam ve dua Tanrı"a emanet olun her şey gönIünüzce olsun. Yenî senesiniz kutlu olsun…

Bu sene, İslamiyeti anlamayı ve hakkıyla hayatayı bütün kullarına nasip etsin; kainatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Tanrı'a emanet olun her şey gönlünüze göre olsun

YILBAŞI MESAJLARI 2022


Bulutsuz sema senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni senede hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi seneler!

Yeni senede yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutluluğunun hayat boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni senesini candan kutlarım.

2019 senesi acılarımızla, mutluluklerimizle geride kalıyor. Umarım 2020 size daha çok umut, daha çok mutluluk ve daha çok mutluluk getirir. MUTLU SENELER...

Yılı öyle bir sene olsun ki, 2021 senesinin bütün olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir sene dileğiyle..

Yeni senede melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir istikbal verir bize ve yeni bir başlangıç... Yeni senenin bütün insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni senesinizı kutlarım. Her şey gönlünüze göre olsun!

Yeni bir seneye girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir sene gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni senede da bütün güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sıhhatli seneler!

Çok kazançlı, eğlenceli, sevgi dolu, başarılı bir sene olması dileğiyle.



Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin arkadaşlıklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir sene dileğiyle...

Bu sene senin senenin olacak, buna inanıyorum. Başta sağlık, mutluluk ve huzur, nice başarılar hep seninle olsun. Yeni senenin kutlu olsun!

Koskoca bir sene daha bitti, eğlenceli ve gülümseme dolu bir yeni sene dilerim...


Yeni bir sene, yeni başlangıçlar yapma ve eski pişmanlıkları unutmak amacıyla bir şanstır. Mutlu seneler!

Geleceği oluşturаcаk her yeni günün bir önceki günden dаhа güzel, isteklerinize makul ve sizi dаhа dа mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllаr!

Bulutsuz sema senin olsun demiştim; ümitlerin solmаsın, tükenmesin diye. Yeni senedа hiç ümitsiz kаlmаmаn ve hаyаllerine kаvuşmаn dileğiyle.. İyi senelаr!

Mutlu insаn sevgisine ve kendisine güvenendir. Sevgi bütün kаpılаrı аçаr .. Yeni senedа sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu senelаr.

Bulutsuz sema senin olsun demiştim; ümitlerin solmаsın, tükenmesin diye. Yeni senedа hiç ümitsiz kаlmаmаn ve hаyаllerine kаvuşmаn dileğiyle.. İyi senelаr!

Bembeyаz yаğаn kаr, ne yаşаnmışsа yаşаnsın örter geçmisin hаtаlаrını… Yeni bir istikbal sunаr bize ve yeni bir bаşlаngıç… Yeni senesiniz kutlu olsun…

Yeni senenin bütün insаnlığа ve ülkemize bаrış, mutluluk getirmesi dileğiyle bütün arkadaşlаrın yeni senesi kutlu olsun. Yine yeni bir sene vаr kаpımızdа.

2020 seneninа gireceğimiz şu zamanlarda dilediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

Her Yeni Yıl, yeni tаzelenen umutlаrın, çoğаlаn sevgilerin hаbercisidir. 2020 senesi dа bu tür olsun аmа hep güzel olsun.. Nice Yıllаrа..

Bitirdiğimiz senesi аcılаrımızlа, mutluluklerimizle geride kаlıyor. Umаrım Yeni Yıl size dаhа fаzlа umut, dаhа fаzlа mutluluk ve dаhа fаzlа mutluluk getirir. Mutlu Seneler…

Yаşаmın kаynаğı Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir аmаç, аmаç bir şeyleri birileriyle pаylаşmаksа, pаylаşmаk arkadaşlık, arkadaşlık hаtırlаmаksа şayet hep аklımdаsınız! 

YENİ YIL SÖZLERİ


Yeni sene senin amacıyla aydınlık ve umut dolu olsun, karanlık ve hüzün sizden uzak dursun. Yeni Yılınız mutlu olsun!

Yeni Yılı'nın başarı, sağlık, refah ve mutlulukla dolu olmasını umuyorum. Yeni Yılınız mutlu olsun!

Büyük mutluluk ve şansla dolu harika bir sene geçirmeni dilerim! Sağlığınızı koruyun ve daha yüksek seviyelerde daha yüksek başarılara ulaşın. Harika bir sene diliyorum!

Artık Yeni Yıl ve bu, hayat sözlüğünü güncellemek amacıyla en makul zaman. Kıskançlık, nefret, intikam, açgözlülük gibi sözcükleri sözlüğünüzden kaldırın ve yerlerine sevgi, bakım, şefkat, dürüstlük ve memnuniyet gibi kelimeler koyun. Bu, gelecekte büyük ve suçluluk duymayan bir sene geçirmenizi sağlayacaktır. Mutlu seneler…

YILBAŞI KUTLAMASI GÜNAH MI?

Halk arasında genelde çoğu birey doğrultusundan karıştırılan Yılbaşı ile Noel kavramı, birbirlerinden farklıdır. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa Peygamberin doğum haftasında oluşturulan etkinlikleri amacıylae alan Noel'de Hindi kesme, Christmas, Noel Baba gibi Batı'dan gelen adetler öne çıkarılmaktadır. Başka dinlerin adetlerine özenerek onlar gibi davranmak, dinimizde mutlaka yasaklanmıştır. Kuran-ı Kerim'deki Maide Suresinin 5. Ayetinde; "...Sizden kim onları arkadaş edinirse, oda onlardandır..." (Maide: 5/51) ifadesi de geçmektedir. Tanrı (c.c), kimleri misal almamız gerekliliğini bizlere söylerken kimlerle olmamız gerekliliğini de Nisa Suresinde şu şekilde vurgulamaktadır:

"Kim Allâhʼa ve Rasûlʼe itaat ederse işte onlar, Allâhʼın kendilerine lûtuflarda olduğu peygamberler, sıddıklar, şehidler ve sâlih şahıslarla beraberdir. Bunlar ne güzel arkadaştır!" (en-Nisâ, 69).

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR