Dolar Kuru İçin 26 TL Bombası! Selçuk Geçer'den Akıllara Durgunluk Veren Dolar Yorumu Ve Tahmini!

Dolar Kuru İçin 26 TL Bombası! Selçuk Geçer'den Akıllara Durgunluk Veren Dolar Yorumu Ve Tahmini!
YAYIN TARİHİ: 31.01.2022 09:50:00

Dolar kuru 2021 yılında oldukça dalgalı bir seyir izledi. Özellikle 2021 yılının son çeyreği dolar açısından son derece çalkantılı geçti. Dolar konusunda iddialı açıklamalarıyla ön plana çıkan Selçuk Geçer’den yine iddialı açıklamalar geldi! Dolar için 26 TL senaryosu çizen Geçer, yine ezber bozdu! İşte Dolar tahminleriyle ön plana çıkan Selçuk Geçer’in açıklamaları!

FED yaptığı son açıklamada faizleri arttırabileceğine işaret etmişti. FED tarafından yapılan son açıklama sonrasında ülkemizde de Dolar kurunda yükseliş yaşanmaya başladı. Türk Lirası 2022 yılının hemen başlarında Dolar karşısında değerini bir miktar arttırmayı başarmıştı. Ancak FED faiz artıştı sinyalini verince Dolar yeniden tırmanışa geçmeye başladı! Bu sırada açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer; 26 TL tahmininde bulundu! Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

İşte Selçuk Geçer’in Ön Plana Çıkan Açıklamaları


Piyasaların FED kararı sonrasında hareketlendiğini ifade eden Selçuk Geçer; Dolarda yönün yukarı olduğunu belirtti. Dolar kurundaki artışın yükseliş trendine giriş yaptığını belirten Geçer; Doların daha da güçleneceğine dair sinyallerin de artış gösterdiğini vurguladı. Bu arada Selçuk Geçer’in Dolar kuru tahminiyse geniş yankı uyandırdı.




Dolar kurunda artık bir düşüş yaşanılmasının pek mümkün olmadığını ifade eden Geçer’i Dolar kuru tahmini ise ses getirdi! Selçuk Geçer’in analizinde yer alan bilgilere göre FED faiz arttıracağından artık Doların da 14 TL’yi zorlamaya başlayacağı ifade ediliyor. Sonraki sürecin daha da güç geçeceğini ifade eden Geçer; yurt içi ve yurtdışındaki gelişmelerin Dolar kuruna etki ettiğini da belirtiyor. Sadece yurt içindeki müdahalelerle Doların durdurulamayacağını ifade eden Geçer; Doların Baskılamanın beraberinde önemli sıkıntıları da getireceğini belirtti!

İşte 26 TL Senaryosuna Dair Merak Edilenler!


Dolar kurunun 26 TL olacağına dair senaryo geliştiren Selçuk Geçer; önümüzdeki günlerde Dolar kurunun kademeli bir şekilde artış göstereceğini belirtti. İlk önce doların 17 TL seviyelerine geleceğini ifade eden Geçer, bir süre Dolar kurunun 17 ve 18 TL arasındaki seviyede kalıcı olacağını ifade etti. Daha sonraki süreçte burada bir agresif kırılma yaşanacak olursa Dolar kurunun 26 TL’ye kadar çıkabileceğini işaret eden Geçer; yatırımcıların dikkatli olmasını da önerdi!




NOT: HABERİMİZ YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! KİŞİNİN KENİ GÖRÜŞÜDÜR.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER