Dolar Çakıldı! Etkiye Tepki! 5 Günlük Kampanya Fiat Egea Bomba İndirimler Ve Yeni Kredi Oranları

Dolar Çakıldı! Etkiye Tepki! 5 Günlük Kampanya Fiat Egea Bomba İndirimler Ve Yeni Kredi Oranları
YAYIN TARİHİ: 23.12.2021 12:03:00

Dolar ve euro kurunun düşmesinden sonra çok sayıda otomobil üreticisi fiyatlarda güncellemeye gitmiş durumda. Türkiye'nin en fazla satan otomobili olan Fiat'ta bundan nasibini almış durumda. Fiat yeni kampanyalarını duyurdu. Egea modeli bağlamında...

Ülkemizde en fazla satan otomobil markası olan Fiat dolar kuru sonrasında fiyatlarında güncellemeye gitti. 2022 yılına son bir hafta kala çok konuşulacak kampanyasını yaptı. Müşterilerine en uygun faiz ve peşinat oranlarını sunan Fiat, bu anlamda en fazla satılan otomobili olan Fiat Egea için de kolları sıvamış durumda. 

FİAT EGEA SON 5 GÜNLÜK KAMPANYA 

Fiat markası Türkiye'de otomobil alacakların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Dolar kurunun olağanüstü şekilde artması sonrasında firmada en ucuz otomobil 300 küsür bin TL seviyesine çıkmıştı. Dolar kurunun düşmesi sonrasında Fiat, fiyat listesini güncelledi. Fiat açıklamasında farklı model ve paketlerde Fiat Egea araç almak isteyeceklerin ödeyecekleri fiyatları 245.000 TL'den başladığını belirtti. 


2022 yılına artık sayılı günler kala araba almak isteyenlerin yeni fiyat listelerine bakmasını tavsiye ediyoruz. Yeni yılla beraber otomobil fiyatları daha da artabilir. ​Fiat otomobil listesine baktığımız zaman ise en ucuz arabanın Fiat Sedan olduğu ve ortalama satış fiyatının 245 bin TL olduğu görülüyor. Fiat Egea Cross 330 bin TL, Fiat Egea Hatchback 322 in TL ve Station Wagon 389 bin TL'den başlıyor. 


FİAT EGEA MODELİNDE 50.000 TL KAMPANYA VAR

Fiat Egea modeli bağlamında satış fiyatları markanın resmi internet sitesinden de açıklandı. Fiat'tan otomobil alacak vatandaşlar yüksek redi limitleriyle hayallerindeki arabaya kovuşabilecekler. 




 
Fiat Egea sedan modelini isterseniz yukarı da açıkladığımız gibi satış fiyatı indirimle beraber 245.000 TL civarında, bunun için 50.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Geri ödemeler 12 ay vade ve yüzde 1.29 aylık faiz oranıyla yapılacak. 31 Aralık tarihine kadar geçerli kampanya için Fiat "Kredi kampanyasından ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabilir." uyarısında bulundu. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR