Dolar, Asgari Ücret, EYT, Emekli Ek Zam, Memur! Aralık Ayı AKP, CHP, İyi Parti Son Oy Oranları

Dolar, Asgari Ücret, EYT, Emekli Ek Zam, Memur! Aralık Ayı AKP, CHP, İyi Parti Son Oy Oranları
YAYIN TARİHİ: 31.12.2021 13:02:00

ORC Araştırma Şirketi bağlamında yeni bir anket sonucu açıklandı. Bu Pazar seçim olsa kim kazanır sorusu yanıtlandı. Firmanın anketine göre yalnızca 3 parti yüzde 10'luk seçim barajını geçebiliyor. İşte Aralık Ayı AKP, CHP, İyi Parti son oy oranları...

Dolar, asgari ücret, EYT, emekli ek zam ve memurlarla ilgili çok sayıda gelişme peşi sıra yaşanırken, anket şirketleri bu dönemde boş durmadı. Bu anlamda ORC araştırma şirketi yeni bir anket yayımlamış oldu. 
 

ARALIK AYI AKP, CHP, İYİ PARTİ SON OY ORANLARI

ORC Araştırma Şirketi ekonomi gündeminde meydana gelen sallantılı dönemde anket incelemesi gerçekleştirdi. 24 Aralık ile 27 Aralık tarihleri arasında yapılan tetkik toplam 41 kentte gerçekleştirildi. Anket katılımcılarına tek bir soru soruldu. Bu piyasa seçim olsa kime oy verirsiniz?

Anket incelemesine göre AK Parti'nin Aralık ayında ki oy seviyesi yüzde 30.8 bandında bulunuyor. Listenin ikinci esnasında yüzde 25.1'lik oy seviyesiyle CHP yer alıyor. İYİ Parti'nin oy oran yüzde 15.5 olarak açıklanırken MHP'nin oy seviyesi yüzde 8.6, HDP'nin oy oranı ise yüzed 8.3 olarak gösterildi. Yeni kurulan Gelecek Partisinin oy oran yüzde 3.2, Deva Partisinin oy seviyesi ise yüzde 3.0 bandında çıktı. Saadet Partisi'nin oy oran ise yüzde 1.5 olarak ön görü edildi. 


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER