Doğumuna Günler Kala Paylaşım Yapan Gaye Turgut Evin Bebeğinin İsmini Açıkladı…

Doğumuna Günler Kala Paylaşım Yapan Gaye Turgut Evin Bebeğinin İsmini Açıkladı…
YAYIN TARİHİ: 3.04.2021 15:06:00

2013 yılında sette başlayan aşklarını, düğünle taçlandıran oyuncu Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin çifti, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Çift sosyal medya üzerinden yeni bir paylaşım yapıp doğacak bebeklerinin adını açıkladılar.

Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin, 2013 yılında beraber rol aldıkları 'Beni Affet' dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamış ve kısa bir süre içinde de nikah masasına oturmuştu. Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan çift, doğacak çocuklarına da anlamlı bir isim koymaya karar verdiler.

“SAĞLIKLA GEL DENİZ KIZI”

Gaye Turgut Evin, geçtiğimiz gün eşi ile birlikte objektif karşısına geçti. Bu çekimden bir kareyi sosyal medya hesabından yayınlayan güzel oyuncu, paylaşımına; "Bugün 'biz' olalı tam 9 yıl geçmiş. Varlığına bin şükür oyun arkadaşım ,ruhum, aşktan adam.. Allah nasip ederse yola üç kişi devam edeceğiz... Seni bekliyoruz güzel kızımız Eftelya. Sağlıkla güzelliklerle gel minik deniz kızı" notunu yazdı.

İSME UYGUN FOTOĞRAF KONSEPTİ


Deniz Kızı anlamına gelen Eftalya adında karar kılan çift, "Kız çocuğu bizim hep hayalimizdi. Babasının adı da Deniz olunca Deniz'in kızı anlamına gelen Eftalya adında karar kıldık. Baharın gelmesini müjdeleyen ve bolluk bereket anlamına da gelen Eftalya bizim çok içimize sinen bir isim oldu. Doğum için heyecanla gün sayıyoruz" dediler.

Kızlarının adı Eftalya (Deniz'in kızı) olunca anlamına uygun bir de fotoğraf konsepti hazırlayan çift, soluğu kumsalda aldı. 
BABY SHOWER DEĞİL MEVLİT YAPILACAK

Sanat camiasının örnek çiftin, son zamanlarda popüler hale gelen Baby shower yerine mevlit yapmaya karar vermesi herkes tarafından takdir topladı. Bu tavırlarıyla her anlamda örnek olan çift, kızlarını da "Bayrağa, millete, vatana, gelenek ve göreneklerimize uygun yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdiler.

“ÇOK FENA YÜRÜDÜM”

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu çift, mutluluklarını gazetecilerle paylaşmıştı. Gaye Evin, altı aylık hamile olduğunu ve kız bebek beklediğini belirtmişti.
Güzel oyuncu daha önce katıldığı bir programda "İlk adımı kim atmıştı?" sorusuna, "Çok fena yürüdüm ve yazdım. İlk adımı ben attım. Deniz'i görene kadar, evlilik düşünmüyordum" demişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR