Devlet memuru olan kişilere 125000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor

Devlet memuru olan kişilere 125000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor
YAYIN TARİHİ: 8.08.2021 13:12:00

Devlet memuru olan kişilere 125000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor. Son dakika olarak yeni kampanya bu sefer devlet memuruna geldi. İşte detaylar...

Devlet memuru olanlara 125.000 TL Kredi Kampanyası başladı. Devlet memuru olan kişilere 125000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor. Sizlerde eğer devlet memuruysanız ve ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden kredi başvurunuzu yaparak hızlı bir şekilde kredi onayı alabilirsiniz.

Aldığınız ihtiyaç kredisinde 125000 TL kredi kullanmanız durumunda banka ilk taksit ödemesinde en fazla 3 ay toplamda ise 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak sizleri bu kredileri verecektir.

Bu kredileri devlet memuru olan kişiler kullanabiliyor. Banka kredi politikasına uygun olmanız ve kredi notunuzun 1100 m üzerinde olması durumunda hızlı bir şekilde başvuru yaparak, ihtiyacınızı giderebilirsiniz. şimdi sizlere devlet memuru olanlara 125000 TL kredi veren bankaların kredi başvuru şartları ve aşamaları hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 

Garanti Bankası, Devlet memurlarına 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Devlet memuru olarak çalışıyorsanız, Garanti Bankası üzerinden düşük faiz oranları ile birlikte sadece kimliğinizi vererek, 125000 TL kredi kullanabilirsiniz. Kullanacağınız bu kredi ihtiyaç kredisi olacağı için diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarımızı da kapatarak işlem yapabileceğiniz bir kredi kampanyasıdır.


Sizlerde eğer Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte bu krediye başvuruda bulunabilirsiniz. 125000 TL kredi onayı aldığınız zaman 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak kredinizi hemen kullanabiliyorsunuz. aldığınız ihtiyaç kredilerinde kredi notumuza göre de faiz oranları uygulanmaktadır.


Ayrıca bu bankadan yüksek limitli kredi kullanmak istiyorsanız da bir ipotek vererek, daha yüksek limitlerde kredinizi kullanabiliyorsunuz. İpotek karşılığı kredilerde banka, vereceğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin yarısına kadar sizlere yine 36 ay vadeli olarak kredi imkanı sağlayacaktır.

Size en yakın banka şubesinden kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, ayrıca bu bankada bir hesabınız varsa ve daha önce kredi kartını kredi ürünlerinden kullandıysanız, internet bankacılığı şubesine girerek buradan da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. 

Halkbank, Devlet memurlarına 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Devlet memurlarına kredi veren devlet bankası Halkbank, 125000 TL'ye yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka kredi notu uygun olan müşteriler en yakın Halkbank şubesine giderek, 125000 TL için kredi başvurusunda bulunabilirler. Sizlerde en yakın Halkbank şubesine giderek, 36 ay vadeli olarak bu krediye başvurunuzu bırakabilirsiniz.

Devlet memurlarına verilen bu kredi, diğer kredileri ile karşılaştırma yaptığımız zaman daha düşük faiz oranları ile verilmektedir. Aldığınız ihtiyaç kredilerinde banka ayrıca diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatarak yeni bir kredi kampanyası başlatacaktır.

Akbank, Devlet memurlarına 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Akbank, devlet memurlarına 125000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyası başlattı. En yakın banka şubesine giderek veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kredi başvurusu yapan müşteriler, hızlı bir şekilde onay almaları durumunda aynı gün içerisinde 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli kredilerini kullanabilirler. Kredi notu yüksek olan kişiler ise Akbank Direkt uygulamasına girerek online ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR