Devlet destekli Ziraat Bankası 100.000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı

Devlet destekli Ziraat Bankası 100.000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 17.08.2021 11:52:00

Devlet destekli Ziraat Bankası 100.000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı. Son dakika duyuruldu. İşte detaylar...

Ziraat Bankası 100.000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı. Ziraat Bankası 100.000 TL borç kapatma kredisi başvuru şartları nelerdir? Sizler de eğer diğer bankadaki olan borçlarımız ile birlikte tek bir bankada ödeme yapmak istiyorsanız, Ziraat Bankası üzerinden alacağınız borç transfer kredisi ile birlikte tüm borçlarınızı kapatabilir ve tek bir bankada ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası üzerinden 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi alacak olan kişiler belirli şartlara uygun olmaları durumunda bu krediden yararlanabiliyor. Krediler belirli ve uygun olan müşterilere verilmektedir. Eğer siz de Ziraat Bankası üzerinden borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız emekli çalışan devlet memuru veya vergi levhalı olmanız gerekiyor. Bu kredileri alabilmeniz için eğer bir iş yerinde çalışmıyorsanız veya yeni bir işe başladıysanız maalesef olumlu sonuç alamazsınız.

Ayrıca borç kapatacağız kredilerin veya kredi kartlarında güncel borçlar olması gerekiyor. Daha önceden icralık ve avukatlık olduğunuz borçlar için borç kapatma kredisi maalesef kullanamazsınız.

Ziraat Bankası 100.000 TL borç kapatma kredisi nasıl alınır?

Ziraat Bankası üzerinden 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu yapacaksınız, bankanın size uyguladığı şartlarda kredi başvurunuzu banka şubesinden yapmanız gerekiyor. Özellikle borç kapatacak olan kişilerin internet üzerinden veya SMS atarak kredi başvurusu yapmamalarını öneriyoruz. Çünkü borcunuzun yüksek olması durumunda krediler olumsuz sonuçlanır ve maalesef olumsuz yanıt alırsınız.
Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimliğinizi gelir belgeniz ve kapatacağını tüm borçların kapatma rakamları ile birlikte IBAN numaralarını aldıktan sonra banka şubesine gitmeniz gerekiyor.

Ziraat Bankası kredi başvuru formunu doldurarak işlem yapacak ve aynı gün içerisinde sonuca alacaksınız kredi sonucunu onaylı olan kişiler tüm banka borçlarını kapatacak veya 36 ay vadeye kadar kredi verilir. Kullanacakları kredilerde ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapabilirsiniz. Bu kredilerde toplamda 36 ay vade yapmanız da mümkündür. Ziraat Bankası üzerinden 100.000 TL üzerinde de borç transferi kredisi kullanabiliyorsunuz: Bunun için bankaya bir ipotek vermeniz gerekiyor. Bankaya vereceğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin yarısına kadar kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankası 100.000 TL üzerinde de borç transferi kredisi vermesi için bu şartlara uymanız gerekiyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR