Devlet Baba Bir Tane: Müjde Bugun Verildi! 3 Ay Ertelemeli Kredi, İhtiyacı Olana Anında Nakit Para

Devlet Baba Bir Tane: Müjde Bugun Verildi! 3 Ay Ertelemeli Kredi, İhtiyacı Olana Anında Nakit Para
YAYIN TARİHİ: 17.11.2021 09:45:00

Pandemi döneminde nakit sıkıntı çeken ve borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar için güzel haber yine devletten geldi. Bu anlamda Ziraat Bankası kampanya ağını genişletti. Kredi borçlarını 3 ay erteleme müjdesi verildi. Bu anlamda araştırılan soruların cevapları haberlerim.com.tr'de. 

Müjde Bugun Verildi! Devlet Baba Bir Tane: 3 Ay Ertelemeli Kredi, İhtiyacı Olana Anında Nakit Para... Şu zor zamanlarda kamu bankaları tarafından müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son gelişme Ziraat Bankası doğrultusunda geldi. Devlet Bankaları, yurttaşın yanında yer almaya devam ediyor. Binlerce vatandaşı borçtan kurtaran bankalar şimdi de kredi borçlarını 3 ay erteliyor. Her şeyi özetledik.




Devlet bankaları sürekli olarak vatandaşların imdadına yetişiyor. Bu anlamda Ziraat Bankası yine üzerine düşeni yaptı. Oldukça düşük bir faizle kredi kampanyası başlatan Ziraat Bankası bu amaçla vatandaşların birikmiş borçlarını ve kredilerini ödemesine imkan veriyor. Ayrıca çekilen kredi de 3 ay erteleme imkanı da var. Borçlarınızı öderken 3 ay önde oluyorsunuz. 

Ziraat Bankası bu süreçte güvenleri kazanmaya devam ediyor. Kullanacağınız ihtiyaç kredilerine 3 ay erteleme imkanı ile kavuşuyorsunuz. 50.000 TL çektiğiniz zaman, 1.55 faiz oranıyla 36 ay geri ödeme yapabilirsiniz. İsterseniz bankaya giderek isterseniz de mobil olarak krediye başvuru yapabilirsiniz. Önereceğimiz nokta ise cep telefonu üzerinden başvurmanız olacaktır. 




3 AY ERTELEMELİ KREDİ NEDİR?

3 ay ertelemeli kredi adeta hayat kurtaran kredi çeşididir. Çok sayıda banka bu yöntemi uygulamıyor. Özellikle devlet bankaları bu krediyi aktif olarak vermektedir. Krediyi şimdi çekiyorsunuz ve 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz fakat faiz oranı artıyor. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR