Depoları Bu Gece Doldurun! Benzin, Dizel Ve Lpg’ye Kallavi Zam! Benzinin Litresi O tarihte 21 Lira..

Depoları Bu Gece Doldurun! Benzin, Dizel Ve Lpg’ye Kallavi Zam! Benzinin Litresi O tarihte 21 Lira..
YAYIN TARİHİ: 24.02.2022 17:47:00

Peş peşe açıklandı. Benzin, Dizel ve Lpg’ye kallavi zam bombası.. Tüm dünyanın yakından izlediği Rusya-Ukrayna krizi askeri müdahaleye dönüştü. Dolar, altın ve petrol fiyatları keskin şekilde yükselirken ekonomist Doç. Dr. Oğuz Demir çok mühim açıklamalarda bulundu. Demir açıklamalarında benzine 1.60 TL ve motorine ise 1 TL üstünde zam beklentisi bulunduğu ifade edildi.

Peş peşe açıklandı. Benzin, Dizel ve Lpg’ye kallavi zam bombası.. Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesi, dolar, altın ve petrol fiyatlarında keskin şekilde yükselişine sebep olurken petrol fiyatları, keskin yükselerek yüzde 4’ün üstünde prim yaptı ve brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı LCOc1 yüzde 6.5 artarak 103 doları aştı. Oğuz Demir ise çok mühim açıklamalarda bulunarak benzin ve motorinde büyük zam beklendiğini vurgulandı.

BENZİN, DİZEL VE LPG’YE KALLAVİ ZAM! BENZİNİN LİTRESİ O TARİHTE 21 LİRA..


Rusya-Ukrayna savaşı petrolde zirveye sebep oldu. Bu ilerlemelerle gözler benzin fiyatlarına çevrildi. Araç sahiplerine kötü haber geldi. Bazı haber kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, benzine yarın gece itibarıyla 1,20-1,60 TL arasında, motorine pazartesi gece itibarıyla geçerli olmak üzere 1 TL'nin üstünde zam geleceği iddiaları meydana atıldı.

BÖYLE ZAM GÖRÜLMEDİ 

Oğuz Demir sosyal medya hesabı üzerinden çok mühim değerlendirmelerde bulundu. Demir açıklamalarında sahip olunan halde Cuma geceden geçerli olmak üzere 1,20-1,60 TL arasında bir zammın muhtemel olduğunu motorinde ise 1 TL’nin üzerinde zammın Pazartesi geceden geçerli olacağını vurguladı.

YAPILAN AÇIKLAMA

Oğuz Demir açıklamalarında şu ifadelere ye verdi:

“Mevcut halde cuma geceden geçerli olmak üzere 1,20-1,60 TL arasında bir zam muhtemel. Motorinde 1 TL’nin üzerinde ve pazartesi geceden geçerli olacak şekilde”

BENZİN, DİZEL VE LPG FİYATLARI


Akaryakıt fiyatları 21.02.2022 tarihi saat 17:16'da şu şekildedir:


Kurşunsuz 95 (Excellium95) TL/lt: 15,19 TL

Gazyağı TL/lt: 14,73 TL

Motorin TL/lt: 15,46 TL

Motorin (Excellium) TL/lt: 15,49 TL

Kalorifer Yakıtı TL/Kg : 13,05 TL

Fuel Oil TL/Kg: 11,79 TL


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR