Denizbank’tan SMS Atarak veya İnternetten 50.000 TL Kredi Kampanyası başladı

Denizbank’tan SMS Atarak veya İnternetten 50.000 TL Kredi Kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 8.08.2021 13:15:00

Denizbank’tan SMS Atarak veya İnternetten 50.000 TL Kredi Kampanyası başladı. Uygun faiz oranları ile 50.000 TL hemen kullanabileceksiniz. Üstelik 3 ay ertelemeli kredi...

Denizbank’tan SMS Atarak veya İnternetten 50.000 TL Kredi Kampanyası başladı. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşterilere SMS atarak veya internet sitesi üzerinden kredi başvurusu yaparak, 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi onayı alabiliyorlar. Bankalardan hem hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapmak istiyor hem de gelir belgesiz kredi kullanmak istiyorsanız, Denizbank üzerinden SMS kredi başvurusu veya internet sitesi üzerinden web kredi başvurusu yaparak, işlem yapabilirsiniz. 

Denizbank, ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilere belirli şartlar dahilinde hızlı ve anında onay veren bankalardan birisidir. Sizlerde eğer Denizbank üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız, ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman onaylanan tutar kadar krediyi gelir belgesiz alabiliyorsunuz.

Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin banka kredi politikalarına uygun olması durumunda anında kredi onayı alabileceğini söylemek isteriz, banka kredi notunuzun yüksek olması, Kredi sicilinizin temiz olması durumunda, Denizbank, sizin yaptığınız başvuru sonrasında onay verecektir. En az 1300 ve üzerinde bir kredi notunuz varsa, SMS üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Denizbank SMS ile Kredi Başvurusu 

Cep telefonunuz üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, 32 80 numarasına bir mesaj göndermeniz gerekiyor. Denizbank'ın en çok kullanılan kredi servisleri'nden bir tanesi olan SMS Kredi Servisi hızlı ve anında kredi onayı vermektedir. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girdikten sonra buraya kredim yazın boşluk bırakın ve kendi TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3280 numarasına bu mesajı gönderin.



5 dakika içerisinde kredi sonucu değerlendirilecek ve sizlere anında onay verilecektir. Denizbank, SMS ile kredi başvurusu yaptığınız zaman sizlere hızlı ve anında sonuç verebilmesi için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Kredi onayı almanız ile birlikte 50000 TL'ye kadar onaylanan kredilerinizi en yakın banka şubesinden kimliğinizle birlikte gelir belgesiz kullanabilirsiniz. 

Denizbank Web Kredi Başvurusu 

Denizbank, SMS ile kredi başvurusu yapamayan kişiler için banka ayrıca internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak da işlem yapmanıza olanak sağlayacaktır. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, Denizbank üzerinden web kredi başvurusu yapması durumunda kredi onayı almalarıyla birlikte en yakın banka şubesinden kredilerini kullanabilirler. Denizbank resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvuru formu seçeneğini seçerek, 50000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapmak için kimlik numaranızı veya cep telefonu numaranızı yazmanız gerekiyor.

Bu işlemleri yaptıktan sonra sizlere bir doğrulama kodu gelecek ve cep telefonumuza gelen bu doğrulama kodunu sayfa üzerinde belirtilen yere girmeniz istenecektir. Doğrulama kodunu doğru girdikten sonra 5 dakika bekleyiniz ve 5 dakika içerisinde banka tarafından sizlere kredi sonucu mesaj olarak gelecektir. Kredi onayı aldığınızda, belirli bir limit, yazar ve bu limitteki krediyi banka şubelerinden kimliğinizle kullanabilirsiniz.

Banka üzerinde hesabınız varsa, hesabınıza bağlı bir internet bankacılığı şifresi ile birlikte kredinizi anında kullanabiliyorsunuz. Bunun için internet bankacılığına giriş yapmanız veya Denizbank, mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR