Denizbank'tan Sigortası Olmayanlara Pandemi Destek Kredisi Müjdesi Geldi

Denizbank'tan Sigortası Olmayanlara Pandemi Destek Kredisi Müjdesi Geldi
YAYIN TARİHİ: 5.06.2021 23:39:00

Denizbank üzerinden yeni bir kredi kampanyası başladı. Sizlerde Denizbank pandemi destek kredisi başvurusu yaparak, hemen onay alabilirsiniz. Denizbank pandemi destek kredisi

Denizbank üzerinden yeni bir kredi kampanyası başladı. Sizlerde Denizbank pandemi destek kredisi başvurusu yaparak, hemen onay alabilirsiniz. Denizbank pandemi destek kredisi sigortası olmayanlara da verilecek. Bu kredi ile birlikte 55.000 TL kredi onayı alabileceksiniz. Denizbank 3 ay ertelemeli ve toplamda 36 ay vadeli verilecek olan bu kredilerde sizlere anında kredi desteği vermeye devam edecek... Başvuru şartları ve aşamaları haberimizde...

Denizbank, son zamanlarda kredi alımlarını canlandırmak için sürekli kampanyalar başlatıyor. Emekliler ve devlet memurları ile başlatılan bu kampanyalarda asgari ücretli çalışanlara da kredi verilmeye devam edildi. Şimdilerde ise mağdur durumda olan sigortası yetersiz ve yeni işe başlayan kişilere de kredi imkanı tanınıyor. Kredi puanına göre verilecek olan bu kredilerde banka sizlere hemen sonuç verecek. Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranları diğer bankalardan biraz fazla olsa da kredi onayı verdiği için tercih edilmektedir. 

Kredi Başvurusu İçin Kolay Yöntemler


Kredi başvurusu için banka şubelerine gitmeden SMS atarak işlem yapabileceksiniz. Kredi sonucuna göre banka hemen kredi onayı verecek. Başvuru yapacak olan kişiler, cep telefonlarından ücretli mesaj atacaklar. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, cep telefonlarının mesaj kısmına girerek Kredim yazıp boşluk bıraksın ve TC kimlik numaralarını yazarak 3280 numarasına göndersin. Mesaj bankaya iletildikten sonra 3 dakika olmadan kredi sonucu cep telefonunuza gelecektir. Kredi sonucu uygun olan kişiler, hemen bankadan onay alabileceklerdir. Kredi başvurusu için onay alanlar banka şubelerine kimlikleri ile giderek onaylanan kredilerini kullanabilirler. 

Eğer sms ile başvuru yapılmadıysa banka sitesine girerek buradan da kredi başvurusu yaparak onay almanız gerekecektir. Kredi kullanacak olan kişilerin sigorta sorunu varsa, kredileri uzaktan onay sistemi ile onay alması gerekiyor. Ayrıca bankada hesabı olan kişiler, internet bankacılığı ile birlikte hemen internet üzerinden online kredi başvurusunda bulunabileceklerdir. 

www.denizbank.com internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yaptığınızda aynı SMS kredilerde olduğu gibi sonucu cep telefonunuza gelecektir. Kredi başvurusu yaparken cep telefonunuza doğrulama mesajı geleceği için kendi telefonunuzun yanınızda olması gerekiyor. 55 bin TL'ye kadar yapılacak olan kredi değerlendirmelerinde banka 3 ay erteleme ile 36 ay vadeli kredi verecektir. 
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR