Denizbank Ve 2 Büyük Banka 14.000 TL Gelir Belgesiz Ödeyeceğini Açıklıyor, Son Dakika

Denizbank Ve 2 Büyük Banka 14.000 TL Gelir Belgesiz Ödeyeceğini Açıklıyor, Son Dakika
YAYIN TARİHİ: 1.03.2022 11:33:00

Ortaya getirilen son dakika açıklaması bağlamında Denizbank, İNG ve TEB bankası tarafından 14 bin TL'ye kadar gelir belgesiz olarak Kredi kullanabileceğinizin Haberi geldi.

Denizbank, İNG ve TEB bankası üzerinden tüketici kredisi kullanmak isteyenler vatandaşlar belirti edilen şartlara makul olması halinde 3 dakika içinde Kredi neticesi ile eş güdümlü kredi onayı verecek. 

Denizbank


Denizbank'tan düşük faiz oranları ile 14 bin TL'ye kadar tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız 3 sene vadeli kredi kampanyası amacıyla Akbank üzerinden prosedür yapabilirsiniz. Denizbank gereksinim kredisi müracaatı özellik ve SMS ile süratli bir şekilde yapılıyor.

DenizBank SMS ile kredi başvurusu yapmak için cep telefonunuzun mesaj kısmından kredim yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazarak 3280 numarasına gönderin
Sms ile tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar 3 sene vadeli 90 gün ertelemeli bu kredi kampanyalarına katılabilir. 


TEB BANK 


TEB Bankası üzerinden tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme de toplamda 3 sene vadeli olan bireysel kredisi kampanyasına müracaat yaparak katılabilir. Size en yakın TEB Bankası şubesine gidebilir kimlik ve gelir belgeniz ile eş güdümlü bu banka mı yapmış bulunduğu düşük faizli krediyi kullanabilirsiniz.

İNG BANK 


İNG BANK üzerinden de tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar saniyesi saniyesine mobil program üzerinden istedikleri vakit başvuru sağlayarak kredi kullanabilir. İNG BANK tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız belirti edilen şartlara göre süratli bir şekilde kredi kullanabilir ve anında kredi onayı alınarak bankadan prosedür yapabilir. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek tüketici kredisi müracaatı yapmanız mümkündür. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR