Denizbank Düşük Faizli, 3 Ay Ertelemeli, Belgesiz İmzasız Anında Kredi Kampanyası Başladı!

Denizbank Düşük Faizli, 3 Ay Ertelemeli, Belgesiz İmzasız Anında Kredi Kampanyası Başladı!
YAYIN TARİHİ: 25.09.2021 21:12:00

Denizbank Düşük Faizli, 3 Ay Ertelemeli, Belgesiz İmzasız Anında Kredi Kampanyası Başladı! Son Dakika banka kredi kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Denizbank Düşük Faizli, 3 Ay Ertelemeli, Belgesiz İmzasız Anında Kredi Kampanyası Başladı! Pandemi salgını sırasında birçok vatandaşımız ekonomik sıkıntılar yaşadı. Bu dönemde kamu ve özel bankalar vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor. Daha özel bankalardan biri olan Denizbank destek kredisi geldi. Denizbank, özel faiz oranları ve uygun ödeme seçeneklerinin yanı sıra müşterilerine üç aya kadar erteleme imkanı da sunmaktadır. Böylece almış olduğunuz krediyi şimdi değil yaz sonunda ödemeye başlarsınız. 3 ay boyunca kredinizi nasıl ödeyeceğinizi düşünmeden yazı rahat bir şekilde geçirebilirsiniz.

Kişiye özel ödeme planı ile geri ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Tatilinizi veya düğününüzü uygun ihtiyaç kredisi fırsatı ile yapın. Maddi desteği dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Üstelik finansman desteğinden yararlanmak için Akbank müşterisi olmanıza da gerek yok. Banka ayrıca müşterisi olmayanlara üç ay vadeli kredi kampanyası da sunuyor.

Denizbank 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası...
İhtiyaç kredisine ihtiyacı olan vatandaşlarımız hemen maddi destek alabilirler. Üç ay sonra ödemeye başlarlar. Erteleme imkanı ile vatandaşlar kendilerini borca ​​sokmuyor. İşlerini düzene soktuktan sonra kendilerine özel hazırlanan ödeme planları ile kredilerini geri ödeyebilirler.



Tüketici kredilerinde 36 ay vade sunan banka, esnek ödeme seçenekleri de sunuyor. Vatandaşlar ödemelerini balon ödemeli, üç aylık ya da değişken ödemeli, artan/azalan taksitlerle yapabilmektedir. Vatandaşlarımızın bütçelerine göre hazırlanmış değişken taksitli ödeme planları da bulunmaktadır. Vatandaşlarımız herhangi bir koşul olmadan istedikleri ödeme planını seçebilirler.

Gelir Belgesiz Kredi İmkanı Sunuluyor
Denizbank müşterisi olan vatandaşlarımız bankaya gitmeden anında kredi alabilmektedir. Denizbank mobil uygulaması, Denizbank internet şubesi veya  Denizbank telefon şubesi, banka müşterileri 100 bin TL'ye kadar finansmanlarını anında alma imkanına sahip. Üstelik belgesiz ve imzasız!

Denizbank müşterisi olmayan vatandaşlarımız, finansmanlarını herhangi bir Denizbank şubesinden temin edebilirler. Banka müşterisi olmayan vatandaşların başvuru sırasında kimliklerini, gelir durumlarını ve ikametgah belgesini gösteren bir belge getirmeleri gerekmektedir. Vatandaşlar, ikametgah belgesi yerine son üç aya ait güncel faturaları da getirebilecek.

Çalışan vatandaşlarımızın SGK hizmet dökümü/SGK prim ödeme belgesinden birini, son aya ait maaş bordrosunu veya maaşını gösteren işyeri onaylı belgeyi getirmeleri gerekmektedir. Kamu çalışanlarından çalışma belgesi ve gelir belgesi talep edilmektedir. Emekli vatandaşların emekli maaşları için banka hesap cüzdanlarını ve emeklilik kimlik kartlarını getirmeleri yeterlidir. Serbest meslek sahipleri ve şirket ortaklarından da son bir yıla ait bilgi formu, bilanço, gelir tablosu/işletme hesap özeti, ticaret sicil gazetesi veya oda kayıt belgesi istenir. Son olarak taşınır ve kira geliri elde edenlerden faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı/kira sözleşmesi istenir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR