Demet ‘yat’ Dedi Oğuzhan ‘tamam’ Dedi! Demet Özdemir Oğuzhan Koç’u Elden Geçiriyor!

Demet ‘yat’ Dedi Oğuzhan ‘tamam’ Dedi! Demet Özdemir Oğuzhan Koç’u Elden Geçiriyor!
YAYIN TARİHİ: 1.03.2022 12:41:00

Herkes onların ayrılık haberini konuşurken onlar evlenecekleri haberini duyurdu. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç son dönemin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. 2021 yılının sonlarına doğru Demet Özdemir’in, Şükrü Özyıldız ile olan sevişme sahneleri nedeniyle ayrılan Demet ile Oğuzhan hakkında bu kez de akıllara zarar bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’u ‘elden geçiriyor.’

2021’in aşk bombasını patlatan, 2021 sonunda da ayrılarak, 2021 yılının en çok konuşulan çifti haline gelen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un evlilik kararı almıştı bir süre önce. Yakın arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’in 5 yıllık sevgilisi Oğuzhan Koç’la aşk yaşamaya başladığında olay yaratan Demet Özdemir o dönem ‘yeni yılın ilk aşk bombası yazarsınız artık’ demişti.




2021 yılının sonuna geldiğimizde ise Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılık kararı alarak herkesi şaşırtmıştı. Nedeni ise Demet Özdemir’in rol aldığı Aşk Tatikleri adlı filmdi. Filmde, Şükrü Özyıldız ile +18 sevişme sahneleri bulunan Demet Özdemir’in bu sahneleri nedeniyle kıskançlık krizlerine giren Oğuzhan Koç kendisine hakim olamamıştı ve Demet Özdemir ayrılık kararı almıştı. Ancak çift ayrılağa daha fazla dayanamamış ve üstüne bir de sürpriz bir evlilik kararı almıştı.



Düğün içim çok beklemeyecek olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç şimdiden güzelleşmeye başlamış, Oğuzhan Koç için Demet Özdemir devreye girmiş. Demet Özdemir’in isteği ile liposuction yaptran Oğuzhan Koç aynı zaman Demet Özdemir’in stil danışmanı olan Rutkay Öziş’le çalışmaya başladı. Demet Özdemir, sevgilisinin yakışıklı bir damat olması için uğraşıyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR