Demet Özdemir ‘Estetiğim Botoksum Yok’ Diyor Eski Kareleri Öyle Demiyor! Allah Vergisi Güzellik...

Demet Özdemir ‘Estetiğim Botoksum Yok’ Diyor Eski Kareleri Öyle Demiyor! Allah Vergisi Güzellik...
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 17:10:00

Oğuzhan Koç’la yaşadığı bir dargın bir barış ilişkisinde evlilik kararı alan Demet Özdemir kendi kendini rezil etti. Flash TV’deki dansçılıkla başlayan kariyerini bugünlere getiren Demet Özdemir sık sık estetik haberleriyle gündeme geliyordu malumunuz. Kendisi bir açıklama yapmasa da eski ve yeni halinin fotoğrafları sık sık karşılaştırılıyor ve gerçek ister istemez ortaya çıkıyordu. Ancak gelin görün ki önceki gün verdiği röportajda, Demet Özdemir kendisini doğal güzel ilan etti.

Son günlerin hatta son yılların en çok konuşulan isimlerinden biri Demet Özdemir. Flash TV’de dans ederek başladı  kariyerine. Ardından Anadolu Efes’in dansçı kızlarından biri olan Demet Özdemir sonrasında kendisini setlere attı. Pek çok romantik komedide rol alan Demet Özdemir kariyeri özellikle son yıllarda büyük bir yükselişe geçti. Şimdilerde hem dizilerin hem de reklamların aranan isimlerinden biri haline geldi.




Bu kariyer ivmesi onu magazin gündeminin de en çok konuşulan isimlerinden biri haline getirdi. Son dönemde Oğuzhan Koç’tan aldığı evlilik teklifiyle gündeme gelen Demet Özdemir’in en çok konuşulan konularından biriyse estetikleri. Gözler önünde büyük bir değişim yaşayan, özellikle de çene kısmında büyük değişimlerle adından söz ettiren Özdemir önceki gün yaptığı açıklamada tüm bu estetikleri yalanlanladı ve kendini doğal güzel ilan etti.



Dokuz yıldız dizi yaptığını ve ameliyat olacak vakti bulamadığını söyleyen Demet Özdemir ’16 yaşımdaki halimi alıyorlar, 30 yaşındaki halimin yanına koyuyorlar. Tabi ki aynı değil’ dedi. Sözlerine kilo alıp verdiğini ve kaş bile aldırsa yüzünün değişiklik gösterdiğini söyleyerek devam eden Özdemir asıl bombayı sona sakladı ve şu sözleri kullanarak sosyal medyanın alay konusu oldu ‘Estetiğim yok.  Botoksum bile yok! Çok mimik yapıyorum, oynarken zor olacağını düşündüğüm için 40’larıma kadar da botoks yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece yüz yogası yapıyorum"

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR