Danla Bilic Evlendi Mi? Demet Akalın’ın Sorusu Kafa Karıştırdı…

Danla Bilic Evlendi Mi? Demet Akalın’ın Sorusu Kafa Karıştırdı…
YAYIN TARİHİ: 28.04.2021 16:02:00

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, sevgilisi Poyraz Teoman ile dolu dizgin aşkına devam ediyor. Danla Bilic'in evlendiği iddiası kafaları karıştırdı. Bilic'in paylaştığı fotoğrafa yorum yapan Demet Akalın, bir anda magazin gündemini değiştirdi.

Şöhretini Youtube'da çektiği makyaj videoları ile yakalayan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, sevgilisi Poyraz Teoman ile aşkını gözler önünde yaşıyor. Şu sıralar tatil yapan çiçeği burnunda aşıklar, Tulum'un ardından Miami'ye geçti. Çiftin yakında evleneceği söylentileri dolaşırken, Demet Akalın’ın yaptığı yorum sosyal medyayı karıştırdı.


“EVLENDİN Mİ?”



Danla Bilic'in paylaştığı fotoğrafa "Evlendi mi" yorumunu yapan Demet Akalın, gündeme bomba etkisi yarattı. Ünlü şarkıcının o yorumuna Bilic'ten de yanıt gecikmedi.

Kullanıcıların aklına o yorumdan sonra 'acaba evlendi mi?' sorusu gelirken çok geçmeden Bilic'ten yanıt geldi. Ünlü fenomen, Akalın'ın yorumuna, "Yok yok" diyerek yanıt verdi. Ancak ikilinin önümüzdeki aylarda evleneceği iddia edildi.

ANNESİNDEN VETO YEDİ FOTOĞRAFI KALDIRDI


Tatilde sevgilisiyle romantik anlar yaşayan Danla Bilic, son olarak Poyraz Teoman'la hamakta verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Instagram'da 5,7 milyon takipçisi bulunan Bilic, "Türkiye uyanır mısın post attım" notunu düştüğü paylaşımını kısa sürede silmişti. Bilic'in annesinden veto yediği için fotoğrafı sildiği öğrenilmişti.

Daha sonra sadece kendi fotoğrafını paylaşan Danla Bilic, "Annem 'nazar değer' dedi. Yok şaka 'ayıp' dedi" ifadelerine yer vermşti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR