Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Nasıl Ulaşabilirim? Cep Telefonu Var Mı? İstek, Dilek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Nasıl Ulaşabilirim? Cep Telefonu Var Mı? İstek, Dilek...
YAYIN TARİHİ: 31.01.2022 10:12:00

Herkes bilmiyor ama söylemekte yarar var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istek ve şikayetler iletilebilir. Bu bağlamda ise yapmanız gereken oldukça kolay. Cumhurbaşkanlığı resmi sitesi olan “www.tccb.gov.tr” adresine giriş yapın. Burada karşınıza “Bilgi Edinme” ile “Cumhurbaşkanına Yazın” linkine tıklamanız yeterli oluyor. Sonrasında ise bir form var ve Adınız , Soyadınız, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası kısımlarını doğru bir şekilde doldurduktan sonra elektronik posta onaylaması alanı karşınıza gelecektir. Sonrasında ise gönder butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Vatandaşlar online olarak herkese ulaşabilirler. Bu anlamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl ulaşabilirim? Cep telefonu var mı? İstek ve dilek nasıl ulaştırılır? Soruları merak ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderilmek istenen istek, dilek ve şikayetlere Cumhurbaşkanlığı resmi internet sayfasından ulaşabilirsiniz.  Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A NASIL ULAŞABİLİRİM? CEP TELEFONU VAR MI? İSTEK, DİLEK...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dilek ve şikayetlerinizi iletebilmek amacıyla söz hususu prosedürü kullanabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı iletişim bilgileri


Cumhurbaşkanlığı Sarayı 06560 Beştepe / Ankara , Cumhurbaşkanlığı Telefon numarası : 0312 525 55 55, Cumhurbaşkanlığı Faks : 0312 525 58 31 , Cumhurbaşkanlığı elektronik posta adresi : [email protected]

Cumhurbaşkanlığı Bazı Birimlerin Telefon Numaraları

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterlik : 312 470 12 00'dan ulaşabilirsiniz 

Devlet Denetleme Kurulu :0312 470 25 00'dan ulaşabilirsiniz 

Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanlığı 0312 470 20 68'dan ulaşabilirsiniz 

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim  Başkanlığı 312 470 21 37'dan ulaşabilirsiniz 

 

CİMER BAĞLAMINDA İNTERNETTEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?


CİMER çevrimiçi müracaatlarının yapılması amacıyla ilk olarak CİMER internet sitesi kullanılabilmektedir. Resmi olarak tanınan internet sitesinin aynı vakitte E-devlet kanalı üzerinden de bağlantısı bulunuyor olup her iki kanaldan da çevrimiçi müracaatların yapılması olası olmaktadır.


CİMER müracaatları yapılırken T.C kimlik numarası bilgi kapasitesi ile prosedür yapılması gerekmektedir. Asılsız ihbar ve müracaatların önüne geçilmesi amacıyla sistem üzerinden kimlik bilgi kapasitesinin girilmesi mecburi tutulmaktadır.


Başvuru sürecinde güvenlik amacıyla telefon onay kodu prosedürleri de kullanılmaktadır. Etkileşim seksiyonuna telefon numarasının yazılmasından sonra telefona gelen onay içerikli kodun girilmesinden sonra metin kısmına geçiş yapılmaktadır.

Bunun yanı sıra geri dönüşün yapılması dilenen cep telefon numarası ya da mail adresi de kusursuz bir biçimde girildikten sonra metin yazma kısmına geçilmektedir.

Metin amacıyla da yer alan şikayet, dilek ya da ihbarların kusursuz ve açık bir biçimde ifade edilmesinin yanı sıra anlaşılır olmasına da ilgi edilmesi gerekmektedir. Aksi halde belirti edilen durumun anlaşılamaması gibi neticelerle karşılaşılması söz hususu olabilmektedir.

Tüm bu vakitçlerin akabinde müracaat yap butonuna tıklandıktan sonra alakalı birimlerin ekranına müracaatlar düşmektedir. Daha sonra lüzumlu araştırmalar tamamlanmakta ve kısa vakit amacıyla da tarafınıza dönüş yapılmaktadır.


 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A POSTA YOLUYLA NASIL ULAŞILIR?


Cumhurbaşkanına posta yolu ile ulaşılabilmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı’nın külliye adreslerine gönderilmesi gerekir. Adres bilgisi, 06560 Beştepe Ankara olmaktadır. 

Posta yolu ile etkileşim kurulmak istendiğinde külliye içeriğinde bulunuyor olan birimler ile ilişkiye geçilmekte olup bu birimler doğrultusundan oluşturulan araştırmalar sonunda geri dönüşler sağlanmaktadır.

Posta yolu ile gönderilen bulguların Cumhurbaşkanı doğrultusundan bizzat okuma ve araştırmaları yapıldığı amacıyla direkt olarak bir ilişki sağlanmış olmaktadır. Bu sayede beyan edilen dilek ya da şikayetlere de basitçe ulaşılabilmektedir.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR