Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Talimat Vermişti, Sonra Açıkladı Emekliye Ve Çalışana Müjde Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Talimat Vermişti, Sonra Açıkladı Emekliye Ve Çalışana Müjde Geldi
YAYIN TARİHİ: 16.02.2022 13:11:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bağlamında daha önceki kabine toplantısında onayı verdiği emekli olan ve çalışan vatandaşlara verilebilecek kamu bankalarından destek kredisi haberi geldi.

Devlet destekli olarak verilebilecek Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank tarafından verilen kredilere Denizbank, Şekerbank ve Finansbank'ta katıldı. İstediğiniz bankayı seçerek devlet destekli tüketici kredisi başvurusunda bulunabilecek 15.000 TL'ye kadar acil gereksinimlerinizde destek kredisini düşük faiz oranları ile kullanabileceksiniz. 




VakıfBank

Vakıfbank üzerinden bireysel kredisi kullanacak olan vatandaşlar ise banka şubelerine gitmeden tüketici kredisi müracaatını süratli bir şekilde resmi web sitesi bağlamında oluyor. 
Vakıfbank üzerinden müracaat yapacak olan vatandaşlar bilhassa mobil program kullanıyorlarsa ve bu bankadan daha evvel Kredi almış ise süratli bir şekilde çevrimiçi internet bankacılığı üzerinden tüketici kredisi müracaatında bulunabiliyor. 




Ziraat Bankası

Ziraat Bankası üzerinden tüketici kredisi kullanacak olan kişilerin devlet destekli olarak 15.000 TL kredi almaları halinde banka bu vatandaşların ilk taksit ödemesi de 3 ay ertelemeli yapacak. 36 ay vadeyle ve ilk yapılan taksit ödemesi sonrasında 3 ay ertelemeli olarak verilebilecek. Acil nakit ihtiyacınızın olması halinde Ziraat Bankası şubelerine giderek ya da bankanın internet sitesine girerek anında başvurunuzu gerçekleştirebilir 15.000 TL onay olursanız aynı gün içerisinde Kredi kullanabilirsiniz. 



Denizbank

Denizbank üzerinden de müracaat gerçekleştirecek vatandaşlar ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek kimlikleri ile eş güdümlü süratli olarak bankanın kredi kampanyasına katılabilir ve müracaatını gerçekleştirebilir. Denizbank şubeleri üzerinden gerçekleştireceğiniz kredi müracaatı ardından banka 2 dakika içinde sizlere kredi sonucunu sunacaktır. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar 120 gün ödemesiz toplamda 36 ay vadeli olan bu kredileri istedikleri Denizbank şubesinden müracaat yapabildikleri gibi ilaveten bankanın resmi internet sitesi üzerinden 7gün 24saat yapabilecektir. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR