Cumhurbaşkanı Erdoğan Daha Evvel Açıklamıştı! Alamayanlar İçin 2.Fırsat Başladı! 20.000 TL Ödeme Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan Daha Evvel Açıklamıştı! Alamayanlar İçin 2.Fırsat Başladı! 20.000 TL Ödeme Var
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 10:08:00

Başkan Recep Tayyip Erdoğan doğrultusundan da kamu bankaları bağlamında verilecek olan, bu kredi haberinin açıklamasını daha önce yapmıştı. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar, kamu bankaları olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapacakları tüketici kredisi başvurularında 3 dakika içinde kredi neticelerini öğrenebilecekler. 

Devlet destekli düşük faiz oranları ile verilebilecek olan bireysel kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin bireysel müşteri olması gerekmektedir. bilhassa emekli olan yurttaşların emekli maaşını Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden almaları gerekiyor. 20 bin TL'ye kadar alacağınız ihtiyaç kredisinde ilk taksit ödemesini 3 ay kadar erteleme yapma fırsatı da sizlere bu bankalar sunmaktadır. 

 

Halkbank 


Halkbank bağlamında 20.000 TL tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız, banka şubelerine giderek ya da bankanın web sitesi üzerinden tüketici kredisi müracaat formunu doldurarak prosedür yapılabilir ve kredi müracaatında bulunabilirsiniz. Halkbank, ihtiyaç kredisi müracaatı yaptıktan sonra sizlere 3 dakika içinde kredi neticesi gelecek, onaylanan tutar kadar kredinizin ne kadar bulunduğu ile ilgili veriler verilecektir.


Emekli olan yurttaşların emekli maaşları bu banka üstünde ise süratli bir şekilde kredi müracaatını yapabilecek ve anında kendi hesabına bu parayı yaptırabilecektir. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerin, Halkbank üstünden yapacakları müracaat ardından düşük faiz oranları bağlamında 3 sene vadeye kadar kredi alabilirsiniz. 

Vakıfbank 


Acil tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan yurttaşların Vakıfbank üzerinden de müracaat yapma mümkünlülüğü vardır. Devlet destekli olarak verilecek. 20.000 TL gereksinim kredisinde düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, Vakıfbank şubesine ulaşarak  kredi müracaatında bulunabilir. Vakıfbank gereksinim kredisi müracaatsunda bulunduktan sonra banka sizlere ne kadar kredi onayı vereceği ile eş güdümlü hangi faiz oranları ile sizlere prosedür gerçekleştireceği ile ilgili veriler sunar. İhtiyaç kredisi müracaatını yapacak olan vatandaşın emekli olması durumun da emekli maaşını bu bankadan alması koşulu ile hem 20 bin TL hem de daha yüksek limitlerde kredi kullanma olanağı bulunmaktadır. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER