Cumhurbaşkanı Duyurdu: Ziraat Bankası, 65000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı

Cumhurbaşkanı Duyurdu: Ziraat Bankası, 65000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 7.08.2021 20:01:00

Cumhurbaşkanı Duyurdu: Ziraat Bankası, 65000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı. Son dakika haberi verildi. İşte detaylar...

Ziraat Bankası, 65000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı. Bankalarda olan ihtiyaç kredisi kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarınızı kapatmak için Ziraat Bankası üzerinden devlet destekli borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. 65000 TL'ye kadar verilen bu kredilerde banka şartlarına uygun olmanız durumunda tek bir bankaya hem kredi hemde kredi kartı borçlarınızı transfer ederek, ödeme kolaylığı sağlayabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası üzerinden alacağınız kredilerde onay almak istiyorsanız, banka kredi politikalarına Uygun müşteri olmanız ve güncel borçlarınızı kapatmak için kredi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. 

Ziraat Bankası, ülkemizde kamu bankası olarak hizmet vermektedir. Bu sebepten ötürü kredi başvurusu yapacak olan kişilerin ilk tercih ettiği bankaların başında geliyor. Ziraat Bankası üzerinden 65000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.Sizlerde eğer diğer bankadaki olan borçlarınız yüzünden sıkıntı yaşıyorsanız ve kredi sicilinizi bozmak istemiyorsanız bu kredi borçlarını tek bir bankaya toplayarak daha düzenli ödemeler yapabilir ve kredi notunuzu yükseltebilirsiniz.


Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin, vereceğimiz yöntemler ile birlikte Ziraat Bankası üzerinden hızlı bir şekilde borç kapatma kredisi alabileceğini söylemek istiyoruz. Şimdi dilerseniz bu bankadan 65000 TL borç kapatma kredisi nasıl alınır, bunun hakkında bilgiler verelim.

Ziraat Bankası, 65000 TL borç kapatma kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kredi başvurusu için size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek, 65000 TL'ye kadar onay alabiliyorsunuz, Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi olarak vereceği bu bireysel borç kapatma kredilerinde, müşterilerden bazı şartlara uygun olmasını isteyecektir. Bu şartların birinci aşaması, kişilerin gelir durumu olacaktır. Eğer bir iş yerinde çalışıyorsanız, en az 6 aydır sigortanızın aynı iş yerinde 30 gün olarak yatmış olması gerekiyor.

Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak, Kredi başvurusunda bulunabilir. Başvuru yaptıktan sonra banka, sizleri şube üzerinde değerlendirmeye alır ve hemen kredinizin sonucunu söyler. Onay aldıktan sonra diğer bankadaki borçlarımız hesaplanarak bu limitlere göre, kredi onayı verilmektedir. 65.000 TL'ye kadar kredi kullanmak için 65000 TL borcunuzun olması gerekiyor. Eğer bankalarda 50.000 TL borcunuz varsa, sadece 50000 TL'lik kredi kullanabilirsiniz. Alacağınız bu kredilerde düşük faiz oranları ile birlikte 36 ay vadeye kadar işlem yapabiliyorsunuz. Borç kapatma kredisi olarak verilen kredilerde ilk taksit ödemesini de 3 ayı ertelemeli yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu 

Bankalardan verilen borç kapatma kredilerine başvuru yapmak istiyorsanız, sadece şubelere giderek işlem yapabiliyorsunuz. Şubeler üzerinden kimlik, yeni belgeniz ile birlikte başvuru yaparak, hemen sonuç öğrenebilirsiniz. 65000 TL'ye kadar verilen borç kapatma kredilerinde banka internet üzerinden veya SMS atarak, kredi başvurusu almamaktadır.


Çünkü borç kapatma kredilerinde diğer bankalara borcunuz olduğu için banka sizlere düşük limitli krediler, onay verir veya krediniz olumsuz olarak sonuçlandırır. Bu sebeple en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek, Ziraat Bankası borç kapatma kredilerine başvuru yapabilirsiniz. Banka ayrıca, sadece kredi kartı borçlarınızı kapatmak için de kredi imkanı tanımaktadır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR