Cübbeli Ahmet Hoca'dan İnanılmaz Açıklama! 15 Mart'ta Ne Olacak? 15 Mart'ta Taş Mı Yağacak?

Cübbeli Ahmet Hoca'dan İnanılmaz Açıklama! 15 Mart'ta Ne Olacak? 15 Mart'ta Taş Mı Yağacak?
YAYIN TARİHİ: 4.03.2022 09:58:00

​Cübbeli Ahmet Hoca 15 Mart ile alakalı mühim açıklamalar yaptı. Bu anlamda 15 Mart tarihi bağlamında ayrıntı veren Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, herkes hedefiyle Mart ayının problemli geçeceğini dile getirdi. Peki, 15 Mart'ta ne olacak? 15 Mart Salıyı Çarşambaya bağlayan gece ne yapmalı?

Herkes tarafından sevilen ve sohbetleri ile mest eden Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü 15 Mart günü bağlamında uyarılarda bulundu. Mart ayının ilk çarşambası unda dünyayı büyük felaketlerin beklediğini iddiaları ardından İstanbul depremi akıllara gelir iken bu hususta açıklama yapan Cübbeli Ahmet, 15 Mart'ta ne olacak sorusuna da cevap verdi. Peki 15 Mart'ta ne olacak? 15 Mart'ta Taş mı yağacak?

15 MART'TA NE OLACAK? 15 MART'TA TAŞ MI YAĞACAK? CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN İNANILMAZ AÇIKLAMA!

Cübbeli Ahmet Hoca, Mart ayının Bela ayı olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

*Ulemâ buyurmuşlar ki, mart ayının ilk çarşambası, bu da Rumî takvime göre 12 gün sonra girdiğinden, 15 Mart Salı gününü çarşambaya bağlayan akşam agâh (bilgili haberdar) olmamız gerek. Akşamı kılın sünneti kılın tesbihleri çekin bu zikirleri okuyun.

*Gafillerden olmayalım. Mart ayı biraz sıkıntılıdır. Tehlike ve belalardan sakınmak amacıyla sık sık zikirle teyakkuzda olmak lazım. Belalar yağıyor! Şu lezbiyenlik, eşcinsellik işlerinden taş yağmak üzere, taş... Sahih hadisler buna işaret ediyor. 15 büyük günah bu toplumda alenen işleniyor. Belalar gelecek... Bu yüzden kıtlık olacak mı, kuraklık olacak mı diye sorma".

CÜBBELİ AHMET HOCA KİMDİR?


Ahmet Mahmut Ünlü (d. 27 Şubat 1965, Fatih, İstanbul), halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınmış Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde tespit edilen İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerindendir. Resaili Ahmediyye ismiyle farklı konularda yayınlanmış çoğu risalesi tespit edilen Ahmet Mahmut Ünlü, medyada yer alan tartışmalı ifadeleri, yazdığı kitaplarla ve verilen vaazlarla tanınmaktadır.


İslâmiyet'e getirilen yeni yorumlara ve reformist görüşlere karşı durmaktadır. İslâm dinini Ehl-i Sünnet anlayışına göre yaşam sürdürmek gerekliliğini savunur. Genellikle İstanbul dışındaki mekânlarda vermiş bulunduğu vaazlar ilgi görmektedir.

Ahmet Mahmut Ünlü, Mahmut UstaOsmanoğlu'nun eceli ve Azrail yanına geldiği zaman onu kovup defettiğini bir büyüklük göstergesi olarak anlatmakta, bu ise başka İslam alimleri doğrultusundan İslamda bu tür bir şey olmadığından, İsmailağa Cemaati liderlerinin sapkınlıklarının ve batıl inanışlarda olduklarının göstergesi olarak yorumlanmaktadır.

hakkında ilaveten çete üyeliği ve İslam dinini aşağılamaktan davalar açılmış olup, nüfuzunu döneme sokması sonunda kontrollü serbestlikle salıverilmiştir.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR