Çetiner Çetin Kimdir, Nerelidir? İngilizceyi Nereden Öğrendi? Şahan Gökbakar Nasıl Dalga Geçti?

Çetiner Çetin Kimdir, Nerelidir? İngilizceyi Nereden Öğrendi? Şahan Gökbakar Nasıl Dalga Geçti?
YAYIN TARİHİ: 6.03.2022 11:05:00

​Habertürk muhabirinin İngilizce röportajı sosyal medyada oldukça gündem olmuş durumda. Bu anlamda herkes Habertürk muhabiri Çetiner Çetin kimdir, nerelidir? Sorularının peşine düşmüş durumda. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, Habertürk Dış Politikalar Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin’in Ukrayna vatandaşı ile İngilizce konuşmasını husus edinen videosu ile hem çekilen video hem de Çetiner Çetin sosyal medyanın gündemine oturdu.

​Habertürk muhabirinin İngilizce röportajı sosyal medyada tam anlamıyla viral olmuş durumda. Habertürk muhabiri Çetiner Çetin, Kiev’de canlı yayında Ukraynalı’yla İngilizce röportaj yapmaya çalıştı. Ancak anlamsız cümleler kurunca karşısındaki Ukraynalı soruyu anlamadı. Muhabir daha sonra "Kendisine ne yaptığını soruyorum ama tabi onların da ingilizcesi zayıf" dedi. Peki Habertürk muhabiri Çetiner Çetin kimdir, nerelidir?

ŞAHAN GÖKBAKAR NASIL DALGA GEÇTİ?

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar da Çetiner Çetin’in savaştaki son hali gözlemlemek amacıyla gittiği Ukrayna’da, rastladığı bir Ukraynalıya İngilizce soru sorduğu anlarla fena dalga geçti. Çetin’in karşısındaki Ukraynalının kendisini anlayacak kadar İngilizcesi olmadığını söylediği anları espri hususu yapan Şahan Gökbakar, seneler evvel hazırladığı komik skeçlerine benzer bir video çekti ve sosyal medyada paylaştı.
 

HABERTÜRK MUHABİRİNİN İNGİLİZCE RÖPORTAJI İZLE!

   

HABERTÜRK MUHABİRİ ÇETİNER ÇETİN KİMDİR, NERELİDİR?


Çetiner Çetin 1977 senesinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dünyaya geldi. Şuanda Habertürk dış siyaset yayın koordinatörlüğü vazifesini yapan Çetiner Çetin Ankara Üniversitesi mezunudur.

Çetiner Çetin doğum tarihi nedir : 1977

Çetiner Çetin kaç yaşında : 43 yaşında


Çetiner Çetin aslen nereli : Hakkari

Çetiner Çetin mesleği ne : Gazetecilik

Çetiner Çetin, daha evvel NTV, Yeni Şafak, Habertürk gazetesi içeriğinde çalışmıştır. Şuanda ise Habertürk dış siyaset yayın koordinatörlüğü yapmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR